YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
“Belediyenin uygulaması yerinde bir karar”

“Belediyenin uygulaması yerinde bir karar”

Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 1 Şubat 2011 tarihi itibari ile uygulanmaya başlanan ücretli park sistemi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
10022011sancakyilmazYerköy Belediye encümen kararlı ile 1 Şubat 2011 tarihinde uygulanmaya başlanan ücretli park hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı sancak Yılmaz, şehir içi trafiğinin rahatlandığını belirti.
Yılmaz, yaptığı açıklamada sıkı takiple uygulanınca başarıya ulaşılacağını ve belediyeye de bir gelir getireceğini ifade ederken Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’na ise bazı önerilerde bulundu.
Yılmaz, “ Yerköy Belediyenin şehir içi trafiği rahatlatmak için almış olduğu trafik önlemleri ve yeni ücretli park uygulama yöntemi güzel olmuş yerinde de bir karardır.
Sıkı takiple uygulanınca başarıya ulaşacağını ve belediyeye de bir gelir getireceği kanaatindeyim. Bu konuda bu kararı uygulayanlara vatandaş olarak bizlerinde yardımcı olması gerekir.” dedi.
Yılmaz Önerilerini ise şu şekilde sıraladı. “Maksat caddeleri boşaltmak ama caddeye park etmekte günlük 3 TL kapalı otoparka park etmekte 3 TL böyle olunca nasıl olsa aynı fiyat diye kimse kapalı otoparka kadar gitmez, Caddeye yine gelişi güzel park eder kapalı otopark ücreti biraz daha düşük tutulur ise mesela 2 TL olursa vatandaş kapalıyı tercih eder.
Aylık 40 TL den yıllık 480 TL fazla bir ücret bence böyle değil de aylık 25 TL yıllık peşin ödenir ise de 250 TL olsun.
Yıllık park ücreti ödeyen iş yeri sahiplerine sabit bir yer verilir ise başkası gelip oraya park yapmaz abone olanlar geçici park edenlerle sorun yaşamazlar.”ifadelerinde bulundu.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji