YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
10 Dakika yağan yağmur hayatı felç etti

10 Dakika yağan yağmur hayatı felç etti

Yerköy İlçemizde, kısa süreli şiddetli yağan yağmurun faturası Yerköylülere ağır olurken, Yerköylüler iş yerlerine ve evlerine gitme mücadelesinde zor anlar yaşadı
25052012yagmurYerköy’de aniden bastıran ve 10 dakika boyunca etkili olan sağanak yağmur, caddeleri ve sokakları göle çevirdi.
Yerköy İlçemizde, kısa süreli şiddetli yağan yağmur hayatı olumsuz şekilde etkilerken, şiddetli yağmurun faturası Yerköylülere ağır oldu. Ara ara ilçe merkezinde şiddetini arttıran yağmurdan tarlalar da nasibini aldı.
Yerköy’de kısa süreli etkili olan şiddetli yağan yağmur, birçok iş yerini su altında bırakırken, şehir içi trafik durma noktasına geldi.
Yerköy ilçemizde, öğleden önce aniden bastıran sağanak yağmur, ilçede günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan Yerköylüler, dükkânların saçak altınlarında beklerken, bazı caddeler ve sokaklar göle döndü.
İlçe merkezinde trafik akışını da olumsuz etkileyen sağanak yağmur nedeniyle Hükümet, Talatpaşa ve Bedri Aydın Caddeleri sular altında kaldı.
Rögar kapaklarının tıkanması ve Yerköy ilçe merkezinde alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonucu oluşan yağmur suyu birikintileri, Yerköy Belediyesi ekipleri tarafından vidanjör, kepçe ve greyderlerle tahliye etmeye çalışıldı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Nbsp Sular Zor Anlar

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji