YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
19 Mayıs, Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs, Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Yerköy İstasyon meydanında düzenlenen törenle kutlandı.
2005201319Atatürk’ün Samsunda yaktığı kurtuluş meşalesi, her yıl olduğu gibi bu yılda aynı heyecan ve coşkuyla Yerköy’de de yanmaya devam etti.
19 Mayıs töreni programına, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlanan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenlerine Yerköy İstasyon meydanına devam edildi.
Yerköy istasyon meydanında devam eden kutlama programın, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Garnizon Komutan M. Deniz Işıklar, Yerköy Belediye Başkan Mehmet Ağaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelek, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Daire amirlerini ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.
Halk Oyunları sonrasında, törene katılan öğrencilerin tören geçişi gerçekleşti. Sonrasında öğrencilerin hazırlamış oldukları oyun gösterileri sergilendi.
Öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, gösteriler, ilçe halkı tarafından ilgiyle izlenirken, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji