YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
2013 Yılı Hac Kayıtları Başladı

2013 Yılı Hac Kayıtları Başladı

Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, 2013 yılı hac kayıtlarının 4 Şubat itibariyle başladığını 22 Şubat 2013 tarihinde sona ereceğini söyledi
06022012muftuHac kayıtlarının il ve ilçe müftülüklerinin yanı sıra internet üzerinden yapılabileceğini ifade eden Aydın, “Türkiye genelinde 2013 yılı hac organizasyonu kayıtları başladı. Hacca gitmek isteyen ve ilk defa bu yıl kayıt yaptıracak vatandaşlarımız, 22 Şubat’a kadar ilgili bankalara 15 TL yatırıp, banka dekontu ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile il ve ilçe müftülüklerine müracaat etmesi gerekiyor, yada internet üzerinden hac.diyanet.gov.tr adresinden başvurusunu yapabilecek” dedi.
Geçmiş yıllarda kayıt yaptırmış hacca gidememiş vatandaşların hac kayıtlarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından otomatikman yenilendiğini ifade eden Yerköy Müftüsü Aydın, “Ancak geçen yıllarda yaptığı müracaatında değişiklik yapmak isteyenler yine müftülüklerden yeni kayıtlarıyla ilgili işlem yapmaları gerekmektedir.
Örneğin geçen yıl tek gitmek isteyen bir kişi bu yıl iki kişi gidecekse veya geçen yıl iki kişi olarak kayıt yaptıran bu yıl tek gidecekse bunların düzenlemesini yaptırması gerekiyor” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji