YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
2013 Yılı Ulusal Ve Uluslararası Mali Fonlar Değerlendirildi

2013 Yılı Ulusal Ve Uluslararası Mali Fonlar Değerlendirildi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda 2013 yılında teklif çağrısına çıkmış veya çıkılabilecek ulusal ve uluslararası mali fonlarının genel değerlendirilmesi yapıldı.
21012012valiBilindiği üzere Valimiz Abdulkadir Yazıcı bir süre önce yaptığı bir açıklamada; Valiliğimiz bünyesinde bulunan Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezinin ilimizin kalkınması amacıyla yürütülen çalışmalarda artık daha aktif rol alacağını söylemiş ve bu amaçla merkezde görev alan uzmanların görev tanımı yeniden belirlenirken çalışma yönergesi de oluşturmuştu.
Bu amaçla çalışmalarına ara vermeden başlayan Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi, Vali Abdulkadir Yazıcı başkanlığında düzenlediği toplantı ile eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine başladı.
Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısına Vali Abdulkadir Yazıcı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, Valilik Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi Uzmanları, merkez kamu kurumları proje birimi personelleri ile ilçe Kaymakamlıkları proje birimleri katıldı.
Toplantıda Proje birimleri ile gerçekleştirilecek ortak çalışmalar; proje hazırlama ve uygulama konularında Valilik Proje Merkezi ile işbirliği, ORAN Kalkınma Ajansı 2013-2020 yıllarını kapsayan bölge planı hazırlama çalışmaları, eğitim çalışmaları ve benzeri alanlarda yapılacak ortak çalışmalar konusunda yol haritası çizildi.
Vali Abdulkadir Yazıcı, yaptığı kapanış konuşmasında, 2013 yılında ilimizin ulusal ve uluslararası mali fonlar ile mali destek programlarından azami derecede yaralanmasının hedeflendiğini belirterek, nitelik ve nicelik bakımından yeterli projelerin hazırlanmasına yönelik, ilgili birimlerimizle yapacağımız müşterek çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji