YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %0,15
24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı

24112017okul
Yerköy’de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başlanan kutlama programına Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda devam edildi.
Programa Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkan Mehmet Ağaoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, Jandarma Üsteğmen Mustafa Köroğlu, İlçe Parti başkanları, sivil toplum kuruluşları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Program açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, millet mektepleri’nin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından bu yana “Öğretmenler Günü” olarak kutlandığını söyledi.
Hüseyin Asar konuşmasını şu şekilde sürdürdü:“Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir. Bundan dolayı da karşısına çıkabilecek zorluklar kendisini yıldırmayacaktır, yıldırmamalıdır. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir” dedi.
Konuşmaların ardından öğretmenlik hayatına başlangıç yapan stajyer öğretmenler yemin etti. Slayt gösterilerinin ve Türkü dinletisinin ardından şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, çeşitli ödüller verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji