YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %0,48
25 kursiyer, Halk Eğitim Merkezinden sertifikalarını aldı

25 kursiyer, Halk Eğitim Merkezinden sertifikalarını aldı

Yerköy Halk Eğitim Merkezi’nin 7-19 Yaş aile eğitimi kursu sona erdi. 25 kursiyer kurs sonunda sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.
28052014kursNisan ayında başlayan 7-19 Yaş aile eğitimi kursu yapılan sertifika töreni ile son buldu. 8 hafta süren kurs sonunda başarı gösteren kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.
Sertifika töreninde konuşan Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Uyar “Kursumuza Şehit Sedat nezih Özok lisesi’nden 13, Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nden 25, Endüstri Meslek Lisesi’nden 12 olmak üzere toplam 50 kursiyer katıldı. 8 hafta süren kursumuz boyunca yaptığımız gözlemlerde kursun amacına ulaştığını düşünüyoruz.”
“Bir Aileyi İdare etmek bir devleti idare etmekten daha zordur”
Uyar “Aile, toplumun en küçük yapı birimidir. Her şey bir aile ile başlar. Her çocuk ailesinden öğrendiğini uygular. Bizde burada aile eğitimi kursu vererek aslında çocuklarımıza, gelecek nesillerimize eğitim veriyoruz.  Televizyon ve internetin insanları kendisine bağlayıp bağımlı hale getirdiği günümüzde Halk Eğitim Merkezimizin hazırlamış olduğu eğitim faaliyetine katılan kursiyerlerimize ve eğitimi veren öğretmen arkadaşımıza teşekkür ederken eğitimin amacına ulaşmış olması bizleri mutlu etmiştir.’’dedi.
Kursiyerler duygu dolu anlar yaşadı
8 hafta süren kursa katılan 50 kursiyer sertifika töreni sırasında yapılan konuşmalarda duygu dolu anlar yaşadı. Yapılan konuşmalarda özellikle eğitimi veren öğretmenlerine teşekkür eden kursiyerler “8 hafta belki kısa bir süre ama biz burada bir aile gibi olmuştuk. Sertifikamızı almanın mutluluğunun yanında kursun bitmesinin üzüntüsünü de yaşıyoruz. Bu kursu düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”
Tören sonrasında sertifikalarını alan kursiyerler hatıra fotoğrafı çekindiler.
Törene, İlçe Halk Eğitim Müdürü Arif Uyar’ın yanı sıra, Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Bekir Şimşek, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Güler ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji