YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %0,15
  • BIST
    %1,01
3 proje için zemin etüt çalışması yapıldı

3 proje için zemin etüt çalışması yapıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, 200 kişilik Öğrenci Pansiyonu, 24 Derslik Okul ve Kapalı Spor Salonu için zemin etüt çalışması yapıldı ifade etti.
06022012mebYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy 100. Yıl Mahallesinde yapılması planlanan 24 Derslik Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve kapalı spor salonu inşaatlarının zemin etüt çalışmalarının başladığını belirtti.
100. Yıl Mahallesinde yapılması planlanan 24 Derslik Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve kapalı spor salonu için Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından zemin etüdü için çalışmalarının başlatıldığını ifade eden Yavuz, “İlçemize yapılması planlanan okul, pansiyon ve kapalı spor salonu için Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Jeoloji Uzmanı Reyhan Tataroğlu, Yozgat İl Müdürlüğünde görevli Cengiz Daye ve Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Yardımcısı Latif Erkoç ile zemin ve etüt çalışması için buraya gelmiş bulunmaktayız.
Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra, Yerköy İlçemize 24 Derslik Anadolu Öğretmen Lisesi, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve Kapalı spor salonu öğrencilerimize ve ilçe halkına hizmet vermesi için ilk temelleri atılacaktır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji