YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,66
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %-0,50
80. Yıl Ortaokul öğrencilerine katılım sertifikaları dağıtıldı

80. Yıl Ortaokul öğrencilerine katılım sertifikaları dağıtıldı

Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, bu yıl 11.si düzenlenen “Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması”na katılan öğrencilere katılım sertifikalarını verdi.
22012015okulBirinci etabına 80.Yıl Yerköy Ortaokulu’ndan 41, Nurdoğdu Ortaokulu’ndan 12 olmak üzere toplam 63 öğrencinin katıldığı yarışmanın sertifikaları düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.
80 Yıl Orta Okulunda gerçekleşen sertifika dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’ün yanı sıra, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Kaymakam Vekili Serhat Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’da katıldı.
Sertifika dağıtım töreninde konuşma yapan Kaymakam Şengök, Ural Federal Bölgesi Öğretmen evi tarafından her yıl düzenlenen yarışmanın amacı öğrencilerin uluslararası öğrenebilme yeteneklerini geliştirmek olduğunu söyledi.
Yapılan bu tür sınavların öğrencilerin gelişiminde büyük tol oynadığını söyleyen Şengök, “Ural Federal Bölgesi Öğretmen evi tarafından düzenlenen sınav, ülkeler arasında öğretmen ve öğrenciler arasındaki kültürel ve bilimsel ilişkileri arttırmaktır. Geçen yıl 10.su düzenlenen yarışmaya Türkiye’den 7 bin 890 toplam da 10 ülkeden 143 bin 840 öğrenci katıldığını duydum. Uluslar arası bir bilgi yarışmasında Yerköy ilçemizi temsil eden öğrencilerimize göğsümüzü kabartmıştır. Bizlerde bu duyguyu yaşatan öğrencilerimi teşekkür eder başarılarının devamı dileriz” dedi.
Böylesine büyük uluslar arası bir yarışmaya öğrencilerin katılımından son derece mutlu olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ise “Öğrencilerin ufkunu açmak anlamında yarışmanın büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Yarışmaya katılan öğrencilere sertifikalarını dağıtmış bulunmaktayız. Umarım öğrencilerimiz hayat boyu başarılı olurlar ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederler” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrası İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Kaymakam Vekili Serhat Öcal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz öğrencilere sertifikalarını takdim ettiler.
Gerçekleşen program sonrası katılımcılara öğlen yemeği ikram edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji