YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,89
  • BIST
    %1,77
Adalet Bakanı Bozdağ, Saraykent’te

Adalet Bakanı Bozdağ, Saraykent’te

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Şimdi başka başka yalanlarla yol kesmeye çalışıyorlar. Yolu kesmeye çalışan eşkıyalara buradan ilan ediyorum bu yolu kesmeye sizin gücünüz yetmez. Bu yolun muhafızları Saraykentlilerdir. Bu yolun muhafızları Türk milletidir” dedi.
04032014saraykentBozdağ, partisinin Saraykent ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart’taki yerel seçimlerin önemini vurgulayarak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Yozgat ve ilçelerinin AK Parti sayesinde hizmetle tanıştığını, iktidarın ilçelere birçok hizmet kazandırdığını söyleyen Bozdağ, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı görevi yürüttüğünde iktidar partisi tarafından didik didik incelediği söyledi.
Başbakan ve yol arkadaşlarının hiçbir zaman yolsuzluğa bulaşmadığını anlatan Bozdağ şunları kaydetti:
“Sayın Başbakan belediye başkanı olduğu dönemde iktidarlar her tarafı didik didik incelediler. Acaba bir yolsuzluk bulur muyuz acaba bir hırsızlık bulur muyuz, acaba kör kuruşa uzanmış bir el bulur muyuz diye uğraştılar. Neden çünkü Tayyip Erdoğan’ın gelişinden Ankara korkuyordu, endişe duyuyordu. Yolunu kesmesek gelir Türkiye’nin başbakanı olur. Onun için daha şimdiden yolu kapatalım dediler. Bulamadılar bulamadıkları için şiirden mahkum ettiler yolu yine kapamadılar, millet vekili ismini sildiler yolu yine kapamadılar, milyar dolar serveti var diye 2001 de Türkiye’nin büyük iş adamları yalanlar söylediler manşetler atıldı yine yolu kesemediler. Şimdi başka başka yalanlarla yol kesmeye çalışıyorlar. Yolu kesmeye çalışan eşkıyalara buradan ilan ediyorum bu yolu kesmeye sizin gücünüz yetmez. Bu yolun muhafızları Saraykentlilerdir. Bu yolun muhafızları Türk milletidir. Türk milletinin koruduğu kolladığı bir yolu eşkıyalar asla kapatamaz, asla kesemez. Bundan bizim ama bizim hiç endişemiz yok.”
AK Parti’nin takımının sağla olduğunu belirten Bozdağ, “Şimdi bakın takımlar sahada bunu her yerde söylüyorum burada da söyleyeceğim. Bunların kaptanlarına bakın bir tanesi Kılıçdaroğlu maça çıkıyor. Kaptan o bir tanesinin kaptanı Bahçeli. Bir takımın kaptanı ise Tayyip Erdoğan bu takımlar maç yaparsa sonuç ne olur. E belli olur yani. Onun için bizim takım sağlam Allah’ın izniyle. Kaptanda sağlam Allah’ın izniyle” diye konuştu.
Bozdağ, konuşmasının ardından Saraykent Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji