YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Adalet Bakanı Bozdağ, “Tır operasyonunun Türkiye’nin ayağına vurulmak istenen pranga”

Adalet Bakanı Bozdağ, “Tır operasyonunun Türkiye’nin ayağına vurulmak istenen pranga”

Bozdağ, “17 Aralık süreci bir ihanet sürecidir Türkiye’ye, Türk milletinin geleceğine kas sürecidir.”
28032014bozdagAdalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Yerköy ilçemizde, AK Parti Yerköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Ağaoğlu ile esnaf ve vatandaşlarla konuşarak, sorunları dinledi.
Bozdağ, esnaf ziyareti sonrası Eğitim Bir-Sen Yerköy ilçe temsilciliğinin düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma yemeğine katıldı.
Yemek sonrası konuşma yapan Bozdağ, 19 Ocak’ta Adana’da düzenlenen tır operasyonunun Türkiye’nin ayağına vurulmak istenen pranga olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Bakın, bizim bir tırımız Adana’da ne oldu başına neler geldi. Güya bir adli süreç adı altında o tıra bir operasyon yapıldı. Bu nedir biliyormusunuz, bu güçlenen Türkiye’nin ayağına vurulmak istenen bir prangadır. Türkiye dışarıda güçlü, kuvvetli, kudretli bir ülke haline geldi. Tıra yapılan operasyon dünya bir mesajdı, pek çok mesajı var pek çok mesajı var onun.  Ama bir mesajı da şudur. Türkiye’ye ve Türklere güvenen ülke veya kişi gruplara deniyor ki, bakın bu Türkler kendi ülkesinde bir yerden bir yere tır bile götüremiyorlar. Siz bunlara niye güveniyorsunuz. Bu ihanetin ta kendisidir. Böyle bir şey olmaz ama, ama oldu. Onun için Türkiye’nin önünü kesmek isteyen yapılar var.”
“Şehit cenazelerinde iktidarı yuhalamakla terör bitiyor”
MHP’nin 40 yıldır şehit cenazelerinde slogan attığını ve slogan atarak terörün bitmeyeceğini söyleyen Bozdağ, “Bakın çözüm süreci, 30 yılı aştı Türkiye terörle mücadele ediyor. Bu MHP’ye kalsa sloganla işi idare edecek. Sen bu sloganları 40 senedir atıyorsun ne oldu terör bittimi, şehit cenazelerinde iktidarı yuhalamakla terör bitiyor mu bitmiyor neyle bitecek adım atacaksınız ve bitecek, çözüm iradesini ortaya koyacaksınız da bitecek. Ve çözüm iradesi Türkiye’de ilk defa koyan hükümet AK Parti hükümetidir. Ben çözeceğim deyince size hayin diyorlar, size satılmış diyorlar, size iş birlikçi diyorlar, size bölücü diyorlar neler söylüyorlar neler. Bütün bunları göze alıp, bütün bunlara göğüs gerip adım atmak kolay iş değil.”
“17 Aralık süreci bir ihanet sürecidir”
17 Aralık sürecinin bir ihanet süreci olduğunu dile getiren Bozdağ, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Şimdi 17 Aralık süreci başladı. 17 Aralık süreci bir ihanet sürecidir Türkiye’ye, Türk milletinin geleceğine kas sürecidir. İftiralarla bu milletle bizim aramızı ayırmak için birilerinin kullanıldığı süreçtir. Bazıları Yerköy’de, başka yerde bu yaptıkları ibadet saikiyle yaptığını düşüne bilir ama ben biliyorum ki bunun hiçbir noktasında ibadet yoktur ihanet vardır ihanet, Türkiye’nin önünü kesmeye ne dışarıdaki bazı ülkelerin, ne bazı örgütlerin, ne Türkiye’nin içindeki bazı sermaye çevrelerinin, ne medya çevrelerinin ne kirli odakların, ne güç odaklarının, nede başka birilerinin, nede Pensilvanya’nın ne şunun ne bunun asla gücü yetmeyecektir. Onların boyunlarını çok aşarım biz Allah’ın izni ile yolumuza devam edeceğiz. Bu milletin duası bizimle beraber, bu milletin desteği bizimle beraber bu dua bu destek olmasaydı biz buraya gelemezdik. Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olanları, Türkiye’nin dışarıda itibar ve güç sahibi olmasından rahatsız olanları biz rahatsız etmeye sonuna kadar devam edeceğiz hiç endişeniz olmasın milletimizin mutluluğunu artırmaya, huzurunu, refahını, barışını tesis etmeye ama bu milletin geleceğini karanlıkta görenleri, karanlıkta bırakmaya devam edeceğiz.”
Bozdağ, konuşması sonrası ilçeden ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji