YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy ilçe teşkilatını ziyaret etti

Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy ilçe teşkilatını ziyaret etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Terör yeniden başlasın diye uğraşanlar var. Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler var” dedi.
16032014bozdagYerköy ilçemizde partisinin Seçim Bürosu’nu ziyaret eden Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.
Her seçimde milletin zihnini karıştırmaya çalışanların olduğunu belirten Bozdağ, şu ifadelerde bulundu
“1994 yılında sayın başbakanımız, İstanbul Büyükşehir belediye başkanı adayıdır. Burada yaşı yeten kardeşlerim var o zaman bir haber çıkardılar. Tayip Erdoğan’ın villası varmış İstanbul’da, sonra baktılar villa yok gece kondu var bu sefer dediler ki gece kondu şöyle usulsüz böyle usulsüz bir sürü karalama kampanyası yaptılar. O gün niye yaptılar biliyormusunuz, baktılar ki çok önemli bir isim, karizmatik, dürüst, yiğit, cesur, samimi, ihlaslı eyer İstanbulluların tanıdığı bu yiğidi, Ankaralılar, Yozgatlılar, Türkiye tanırsa bu Türkiye’ye başbakan olur. Türkiye’yi yönetir ve bizim gibi köhnemiş siyasetin takipçilerinin de köküne ot tıkar. Onun için daha işin başında, yolu kesmek lazım. İstanbullular izin vermediler ve belediye başkanı seçtiler. O zaman DYP, SHP, CHP oldu sonra koalisyon hükümeti var. Muhalefette belediyeyi didik didik incelediler. Arkasından anayol hükümeti oldu kısa bir refah yoldan sonra ana sol ne oldu. Her gün müfettişler belediyede. Talimat alıyorlar gideceksiniz, inceleyeceksiniz, yolsuzluk bulacaksınız, hırsızlık bulacaksınız talimatıyla her gün belediyede yatan, her işi denetleyen müfettişler var.  Bulamadılar bir şey bulsalardı, emin olun şiir okuduğu için değil, yolsuzluk yaptı diyerek, hırsızlık yaptı diyerek o zaman mahkumiyet verirlerdi. Ama bulamayınca ne yaptılar dediler ki şiirden dolayı ayrılık yapıyor diye ceza verdiler. Okul kitaplarındaki şiirden belediye başkanlığı koltuğunu çekip aldılar hapis haneye götürüp koydular ve dediler ki artık Tayip Erdoğan bitmiştir. Ebediyen siyaset yapamaz hesapları öyle yaptılar. Ama hesabın büyüğünü yapan, hesapların sahibi, zamanın sahibi Cenabı Allah’ı unuttular.”
 
-“Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler var”
 
Çözüm sürecini birilerinin provoke etmek istediğini söyleyen Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti:
“Şimdi rahatsızlar. Terör yeniden başlasın diye uğraşanlar var. Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler var. Niye terör örgütü silahları yeniden başlatmıyor. Niye terör yeniden hortlamıyor diye rahatsız olanlar var. Çünkü terörü bitirmiş bir Türkiye’den korkuyorlar. Türkiye enerjisini oraya değil de başka alanlara harcarsa Türkiye daha güçlü olur. Hamdolsun 2009’da da milletimiz bu hesapları yapanlara pirim vermedi. 2011 rahat bir seçim oldu. Referandumun gölgesinde geçti çünkü ama şimdi 2014 seçimindeyiz. 2014 seçimi öncesi yine iftiralar yine yalanlar yine dolanlar. Bütün bunların tamamı bilesiniz ki milletin iradesini ipotek altına almak, milletin iradesini fesada uğratmak içindir. Milletle Tayyip Erdoğan arasındaki muhabbet bağını, gönül bağını koparmak içindir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji