YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de Karargah açılışına katıldı

Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de Karargah açılışına katıldı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ”Birilerinin öfkesine de kurban etmemek lazım seçimleri, kimin neyi varsa ola bilir bizimde eksiğimiz ola bilir. Bizimde yanlışımız ola bilir. Ama bilerek isteyerek bir eksikliğin bir yanlışlığın içerisinde biz asla olmadık” dedi.
18022014bozdağBozdağ, Yerköy’de partisinin Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, seçimlerin Türkiye ve Yerköy’e hayırlı olmasını diledi.
Yozgat ve ilçelerinin AK Parti ile hizmetle tanıştığını ve iktidarın ilçelere birçok hizmet kazandırdığını anlatan Bozdağ, “Yozgat’ta hangi başarıya koştuysak hangi yerde iyi işler yapmayı başardıysak ben her defasında Yozgatlı kardeşlerimin hayır duasını orada gördüm” diye konuştu.
“Mahalli seçimlerde ittifaklar çok olur”
Bozdağ, mahalli seçimlerde ittifaklar çok olacağını belirterek, şunları söyledi:
“ Mahalli seçimlerde ittifaklar çok olur, her seçimde bu olmaz ama mahalli seçimde ittifakların yapıldığını görürsünüz, adaylar çok olur, bazen adaylar küser, küsen adaylar, ben bak size gösteririm demeye kalkar, bazen başka başka ittifakları olur. Ama mahalli seçimlerde her ketse bir hesap görme şeyi de vardır.
Bakarlar şöyle böyle ama sonuçta insanlar bir şey yapar ama kendisine ve ilçesine faydası dokunmaz belki nefsini tatmin eden şeylerde ola bilir. Bunun için hesaba kitaba birilerinin öfkesine de kurban etmemek lazım seçimleri, kimin neyi varsa ola bilir bizimde eksiğimiz ola bilir. Bizimde yanlışımız ola bilir. Ama bilerek isteyerek bir eksikliğin bir yanlışlığın içerisinde biz asla olmadık. Bundan sonrada olmayız, İttifaklara baktığınızda bazı yerlerde işte MHP’ye bazı yerlerde CHP’ye yüklenilen seçimler görüyoruz.
AK Parti bir tarafta, onun karşısındaki partiler en güçlü parti kimse onun tarafında saf tutuyorlar. Sanki Türkiye’de dört tane büyük parti veya mecliste olamayanları sayarsak daha çok parti yokta iki parti varmış gibi bir seçim oluyor.
Bir yanda AK Parti, diğer yanda da AK Partinin karşısında koalisyon oluşturan bir başka parti, kendi bayrakları altında seçime giremiyorlar ama birlikte hareket ediyorlar. Bunlar sadece AK Partiye karşı bir olmak değil, esasından hizmete karşıda birlikte hareket etmek gibi bir anlayış var.”
“Boşa ittifak yapıyorsunuz”
Her seçimde ittifakların olmadığını, sadece ittifakların mahalli seçimlerde yapıldığını söyleyen Bozdağ, şunları kaydetti:
“Her seçimde bu olmaz ama mahalli seçimde ittifakların yapıldığını görürsünüz,
şimdi başka yerlerde de ittifaklar yapıyorlar. AK Partiye kaybettirelim diye, bende diyorum ki onlara boşuna ittifak yapıyorsunuz.  Partilerle ittifak yapmanın bir manası esasında yoktur. Esas ittifak milletle yapılır.
Bir ittifak milletle yapılırsa kıymetlidir. Bir ittifak milletle yapılırsa karşılığı olur. Sandıkta da oy olur, dua olur, destek olur. Milletle yapılmayan ittifakların netice vermesi mümkün değildir. Bunların bu ittifakı netice vermez, çünkü partiler arası ittifaktır. Ama bizim ittifakımız milletle doğrudan bir ittifaktır. Biz milletle yaptığımız bu ittifaka sonuna kadar güveniyoruz.
Yerköy’de de Yerköylülerle bizim ittifakımız var bu ittifak üzerinden yolumuzu yürüyecek ve Yerköy’e Yerköylüye hizmet etmeye Allah’ın izni ile bundan sonrada devam edeceğiz” dedi.
Bozdağ, konuşmasının ardından AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yerköy Belediye Başkan adayı Mehmet Ağaoğlu ile seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji