YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Adalet MYO öğrencilere iş arama becerileri anlatıldı

Adalet MYO öğrencilere iş arama becerileri anlatıldı

Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere kariyer hedefi belirleme konusunda seminer verildi.
yerik2Yozgat Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünde görevli iş ve meslek danışmanları İbrahim Ekinci ve Yasemin Avan tarafından Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonundaki seminerde öğrencilere hedef belirleme ve özgeçmiş hazırlama, etkin mülakat ve görüşme teknikleri konuları anlatıldı.
Ekinci, seminer sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin kariyer fırsatları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak ve en uygun kariyer hedefi belirlemek amacıyla seminer düzenlediklerini söyledi.
Seminerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ekinci, “Hedef belirleme ve özgeçmiş hazırlama konuları hakkında aydınlatıcı bilgiler verdik. Yozgat’taki tüm üniversite öğrencilerinin iş yaşamına geçiş süreçlerinde kariyerleriyle ilgili doğru kararlar alabilmeleri ve bu doğrultuda kariyer hedeflerini gerçekleştirmeleri, iş arama ve bulma sürecinde önemli olan bazı becerilerin farkına varmaları amacıyla bu seminerleri gerçekleştiriyoruz” dedi.
İş ve meslek danışmanı Avan ise, seminerde kariyer hayatını ciddi anlamda etkileyen mülakat tekniklerini anlattıklarını vurgulayarak işverenlerin aradıkları nitelikler konusunda bilgi verdiklerini dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji