YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-1,36
Adalet MYO öğrencileri, Yozgat Adliyesini gezdi

Adalet MYO öğrencileri, Yozgat Adliyesini gezdi

Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri Yozgat Adliyesi’ne teknik gezi gerçekleştirerek mezun olduklarında çalışacakları ortamı ve kurumu yakından tanıdı. Öğrenciler Yozgat Adliyesi’nde kurumun işleyişini yerinde gördü.
24122015adaletYerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Temel ile Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’un yaptığı görüşme ve planlama ile öğrencilerin gelecekte görev yapacakları kurumu yakından tanımaları amacıyla teknik gezi gerçekleşti.
Öğrenciler mezun olduklarında görev alacakları ve mesleklerini icra edecekleri alanlarda yürütülen çalışmalar, iş ve işleyişi rehber görevliler eşliğinde yerinde inceleyerek görme fırsatı yakaladı.
Göreve geldiği günden bu yana Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda öğrenciler adına hayat geçirdiği sosyal projeler ve çalışmalar ile okulun eğitim öğretim çıtasını yükselten Recep Temel, gezinin amacını öğrencilerin okulda kazandığı teorik alt yapıyı, pratik bilgilerle pekiştirmek olarak ifade etti.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda öğrencileri sadece teorik bilgilerle mezun etmekten ziyade, üstlenecekleri vazife ve görevlerde başarılı ve verimli olmaları adına pratik bilgiler, geziler ve eğitim programlarına da ağırlık verdiklerini belirten Recep Temel, Yozgat Adliyesi’ne düzenlenen teknik gezide öğrencilere ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve adliye personeline teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji