YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Adalet’te “Kariye Günleri” başladı

Adalet’te “Kariye Günleri” başladı

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulunda, “Kariyer Günleri” programı gerçekleşti.
04032014kariyerAdalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen “Kariyer Günleri” programına Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan, Yüksek Okul Genel Sekreteri Oğuz Duygu, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlanan programda açılış konuşması yapan okul müdürü Kadir Tan, yaptığı konuşmada, Kariyer Günleri programının bu sene birincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirmeyi dönüştürülmesi planladıklarını söyledi.
Kariyer Günlerinin ana amacının öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade eden Tan, şu ifadelerde bulundu:
“Yapılan bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin, özgüven kazanma, kendini tanıma, iletişim kurma, bilgi ve yeteneklerinin farkına varma gibi önemli nitelikleri de edinmesi planlanmıştır. Yüksekokulumuzda düzenlenecek Kariyer Günleri kapsamında, Kurum ve kuruluşların kendilerini ve çalıştıkları sektörleri öğrencilerimize tanıtmalı, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini arttırıcı, mezuniyet sonrası iş olanakları ve çalışmaları hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır. Programla ilgili tüm faaliyetler, yüksekokulumuz yönetim kurulu ve gönüllü öğretim elemanlarından oluşan bir komite tarafından gerçekleştirilmiş olup okulumuzun eğitim alanı dikkate alınarak içerikler belirlenmiştir.
Sizler için öz veriyle gerçekleştirilmeye çalışılan bu etkinliklere katılmanızı ve destek olmanızı bekliyoruz. Kariyer Programlarına olan ilginiz, bundan sonra düzenlenecek Kariyer Günlerinin daha etkili şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunacaktır” dedi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan’ı konuşması sonrasında öğretim görevlileri Dikey Geçiş Sistemi Sınavı, KPSS sınavı ve Okulda Sosyal ve Kültürel Faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji