YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,27
  • BIST
    %0,75
Ağaoğlu’ndan öğrencilere çeyrek altın

Ağaoğlu’ndan öğrencilere çeyrek altın

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
01102012y ceyrekYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 29 Ekim resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, çeyrek altın hediye etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Resim” yarışmasında 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olan öğrenciler çeyrek altınla ödüllendirdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Akar, ikinci olan TOKİ İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşegül Özgül, üçüncü olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Pınar Uyar’a, başkan Ağaoğlu, çeyrek altınla ödüllendirip, başarılarının devamını diledi.
Başkan Ağaoğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren çocuklarımız, yarışmada gösterdiği yoğun ilgi onların bu konuda ne kadar duyarlı odluklarını bir kez daha ispatlamış bulunmaktalar.
Yerköy Belediyesi olarak resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji