YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %3,10
Ahmet Yavuz,” Gün, değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltme zamanında”

Ahmet Yavuz,” Gün, değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltme zamanında”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

15092012akpAK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 89. yıl dönümünü tam bir duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşamalıyız” dedi.
Yavuz, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını, bu duygu birliğini daha da derinleştirmek, milletimizin hiçbir ferdini dışarıda bırakmadan birbirimize ve Cumhuriyetimize sadakatimizi en üst düzeyde göstermek için çok anlamlı bir fırsat olarak görüyorum.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin temel değerleri etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Bizler başından beri vurguyu sadakatle yaptığımız tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan anlayışını ve bu değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltme zamanındayız.
Türkiye Cumhuriyeti, İstiklal Savaşından başlayarak pek çok zorluğu yenerek hamdolsun bugünlere geldi. 1’inci Dünya Savaşı sonrasının zor şartlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Türk Milletinin bağımsız yaşama iradesine sahip çıktılar. Bu iradeyi büyük bir kararlılıkla ve dirayetle omuzladılar. Yokluk ve imkânsızlıklar içinde bile umutsuzluğa kapılmayan aziz milletimiz, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşını zaferle neticelendirdi.
Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi, o hedeflediğimiz muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji