YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %1,45
  • BIST
    %3,10
Ahmet Yavuz, “İlçemiz Yeni okullarına kavuşuyor”

Ahmet Yavuz, “İlçemiz Yeni okullarına kavuşuyor”

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, “AK Parti Yozgat Milletvekili ve Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ve AK Parti Yozgat Milletvekillerimizin üstün gayretleri ve destekleri sayesinde adeta bir eğitim şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.
10022012ahmetyavuzAK Parti İlçe Başkanı Yavuz, gazetemize yaptığı basın açıklamasında, “İlçemize yeni ilköğretim ve orta öğretim binalarının kazandırılması için gerek Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ Bey’in ve Milletvekillerimizin üstün gayretleri ve destekleri sayesinde adeta bir eğitim şehri olması için gerekli çabayı gösteriyoruz. Bu çabalarımızın neticesinde de Anadolu Lisesi ve Şehit Erhan Ar Ticaret Meslek Lisesinin yapımına 2012 yılı içerisinde başlanacaktır. “ifadelerinde bulundu.
Yavuz basın açıklaması şu şekilde devam etti, “AK Parti hükümetinin Yerköy’e yaptığı hizmetler aralıksız devam etmektedir. Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ Bey’in, Yozgat Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Başer Bey’in ve Sayın Ertuğrul Soysal Bey’in hemen hemen her ay ilçemizi ziyarete gelmeleri, kendilerinin Ankara’da bulundukları süre içerisinde özellikle eğitim ve sağlık konularında özveri ve gayret içerisinde olmaları Yerköy’ümüze vermiş oldukları önemin çok açık bir göstergesidir.
Hükümetimizin ilçemize geçmişte yapmış olduğu hizmetleri sıralamak gerekirse, Adalet Sarayı ve Adalet Meslek Yüksek Okulu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Hükümet Konağının ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasının yapımı aralıksız bir şekilde devam etmektedir. İlçe Stadyumunun bakım ve onarımı tamamlanmıştır. Hastanemizin ek binasının Hükümetimizin yeni sağlık politikaları çerçevesi içerisinde çağımıza uygun bir şekilde dizayn edilerek, en son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılarak tamamlanmış, içerisinde banyo ve wc leri olan tek kişilik odalarda vatandaşlarımıza hizmet verilmesine başlanmıştır.
İlçemizin ihtiyacı olan Uzman hekimlerin büyük bir çoğunluğu hastanemizde mevcut olup, eksik olan hekimlerimizde en kısa sürede tamamlanacaktır.
Eski Ticaret Meslek Lisesinin yerine 24 derslikli TOKİ tarafından ilköğretim okulunun inşaatı yapılmakta olup, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecektir. Anadolu Öğretmen Lisesine bağlı 200 yataklı kız öğrenci pansiyonu yapılmıştır. Birçok okulumuz yakıt sistemi değiştirilerek doğalgaza dönüştürülmüştür.
Sekili Osman Peşken İlköğretim okuluna 5+1 ek derslik yapılmıştır. Tüm okullarımızın bakım ve onarım işleri tamamlanmış olup, en son teknolojiye uygun bir şekilde donanımlı hale getirilmiştir.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Sayın başkan Bırak Bekir Bozdağı,Yusuf Başeri,Ertuğrul Soysalı İktidar Partisinden Yerköylü bir Milletvekili çıkacakmı onu söyle sen 10 senedir iktidar da olan parti den bir tane Milletvekilimiz yok hizmet gelmesi için önce onun çalışmasını yapın

  2. AK Parti ilçe başkanı olduğu günden beri Yerköye Hizmet noktasında elinden geleni yapmaya çalışan Her platform da Yerköyün sorunlarını ilgili makamlara anlatan, çözüm arayan Ahmet Bey ‘e çok teşekkür ediyorum.

  3. Yerköy AK Parti ilçe Başkanı Sayın Ahmet YAVUZ’a eğitime ve sağlığa vermiş olduğu %de100 destekten dolayı teşekkür ederim.

  4. Yozgat-yerköy-saray kasabasından Ali Adnan Özgür ün yönetmenliğini yaptığı Erkan Can gibi duayen oyuncuların oynadığı köy enstitülerini konu alan Toprağın Çocukları adlı film bu ay vizyona girecek Yozgatımızdan bu filme destek yazılarımızı yayınlarsak halka tanıtırsak çok güzel birşey olacağını düşünüyorum Ali Adnan Özgür Saray Kasabasından kendide köy enstitülü olan emekli öğretmen Kemal Şahingöz ün torunudur. Dedesinin hikayelerinden yola çıkarak bu filmi tasarlamıştır. lütfen destek olalım

  5. SAYIN BAŞKANDAN SAĞLIK VE KAPLICA ALANLARINDA FALİYET GÖSTEREN 5 YILDIZLI OTEL İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNMASINI İSTİYORUZ YERKÖYDE NİYE TEMİZ BİR KAPLICA OLMASIN YURT DIŞINDAN VE İÇİNDEN İNSANLAR GELMESİN VEDE BİZ KENDİMİZ GİTMEYELİ TEMİZ BİR KAPLICAYA

  6. kardeşim ahmet bey hangi platformda yerköyü temsil etti anlamadım bana bir örnek gösterebilirmisiniz yerköy devlet hastanesine adam almakdan başka bundan önceki h.salih turan ne yaptı bir tane göstereceginiz örneginiz varmıdır merak ettim yerköye okul yapılıyormuş hani nerede benim oğlum sağlık meslke lisesinde okuyor stajı devlet hastanesinde okulla hastane arası 6 km uzaklıta lise öğrencisi bu ben devlette bir gerceği bilirim ne zaman yapıldı o zaman senindir yoksa sürekli bişeler yapılır yollarımız n4 oldu iktidar partisi idi sözde bu dönem demekki vicdanla olacak hükümet bahane

  7. yerköye yapılan ortada kardesım sen görmuyosan ozaman yapacak bırsey yok yerköye koskoca hastane geldı adalet meslek yuksek okulu acıldı pazar yerı yapıldı mezbane adam edıldı yerköyun 30 yıldır sorunu olan ıcme suyu ,kanalızasyon ,yagmursuyu yapılıyo sehre hırsızlıga karsı mobesse konuluyo erzurum, kale ,gultepe ,selcuk ,alıvehpı pandır mahallerıının yol kaldırım sorunu kalmadı bunların hepsı 3 sende oldu bundan once mhp de ıktıdar olmustu ozaman nıye gelmedı bu yatırımlar hersey zamanla oluyo ellerınde sıhırlı deynek yokkı herseyı bırden duzeltsınler alt yapısı olmayan bı sehrın ust yapısı olmaz göz boyamak ıcın asfalt dokulmez sız bılmıyorsanız allah bılıyor hemserım .

    • yok bende biliyorum en az senin kadar bende yerköyü seviyorum elbette yapılan hizmetleri görmezden gelmek hainlik olur ama mobese tamamen iç işleri bakanlığının yaptıgı bir yatırım ali vehpibandır kale mak gültepe yollarının yapılması ve ödenmesini ali rıza aslan yapmıştı akp hazırın üstüne kondu hastane yapıldı dogru 1 yatak fazla konsa tüm doktorlar gelecekti başhekimden en az uzmandan olacaktı oysa şimdiki pratisen hekim alt yapı yapıyor doğru su faturası ödemiyormusun kardeşim dogalgazdan bahalıya geliyor kardeşim asla burada kimseyi yermek degil maksadım da bırakın bu taraflı olmayı memleket elden gitti ben bir şey bilir bir şey söylerim bu memleket rahmetli mehmet beşkardeş oğlu ve ali işler gibi siyasetci zor bulur hastane de özelde (şirektte çalışan arkadaşlarının bu çogunun durumu mükemmelin üstünde bu adaletmi ve eşi memur olan arkadaşlar var bu memleket bizim ne akp ne mhp ne chp hiç biri umrumda degil.

      • bildiğin okadar yok 1 yatak konsa doktorlar gıdermiş felan bırakın bu şacmalıgı kardesım gıt bashekım orda ondan ögren bırıncı agızdan sizler yapılanları ınsanlara yanlış anlatan kotu nıyetlı ınsanlarsınız alırıza yapmıs yoları felan bırakın bu ıslerı bu baskan işin ustunde durmasaydı ne yol olurdu pazar yerı olurdu ne unuversıte gelırdı ne baska bırsey olurdu asıl sız bırakın bu yanlı tutumları turkıye mhp yıde dyp yıde chp yıde gordu hıc bu zamankı gıbı ıstıkrarlı bır donem olmadı bunu sen bılmıyorsan turkıye halkı bılıyo ne cabuk unuttun paranın 1 gunde pul oldugunu oyuzden egrı otur dogru konus adamların hakkını ver
        bılmedıgın seyler hakkında yorum yapma kulaktan dolma seylerle

  8. ticaret lisesinin yerine yapılan ilköğretim okulu şehrin en güzel okulu olacak gibi duruyor,

  9. hakan kardeşim siz araştırdınız mı merak ediyorum doğru yapılanları kabul ediyorum şunda anlaşalım inanın ne mhp li ne de chp liyim asla işim olmaz iyi kide pazar yeri yapılmış her yorumunda bunu söylüyorsun peki pazarcılardan kaç para aldı onun yapılması için bunu biliyormusun sizler asıl kulak dolma sözlerle yorum yapıyorsunuz hastane baş hekimi evet 1 yatakfazla konsa benim başhekimliğim düşecekdi diye söylermi bunun kanunun var dilersen o kanunu burada bulup burada yayınlayayım sizler okuyun bugünlerde kaymakamlık binası önünde hiç gectinmi araba ile yol yapılıyor eyvallah bir yerden başlaması lazım dı doğru fakat onca çukura bir krayder vurulamaz mydı bu memleketi inanın sizin kadar seviyorum sen ne kadar yararlanıyorsan bende o kadar yararlanıyorum burası senin benim tepkimiz iyi olsun güzel olsun yönünde.

  10. Değerli YERKÖYLÜ hemşerim Son 6 ay içerisinde Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ne kadar kaynak aktarılmış ve hangi projeler yürütülüyor lütfen araştırın. Son 6 ay içerisinde Yerköy Devlet Hastanesine ne kadar kaynak aktarılmış ve hangi projeler yürütülmekte lütfen araştırın.(Mevcut hastane şuan kaç yataklı, kaç tane ambulansı var, kaç tane yeni tıbbi cihaz alınmış,kaç tane uzman doktoru var )Sanırım bahsettiğiniz Sağlık Meslek Lisesi ile ilgili kararı Ahmet Bey ilçe başkanı olduğu kısa zaman içerisinde vermedi..Ahmet Bey’in hafta da kaç gün Ankara’ya gittiğini, Yerköy e yeni bir şeyler kazandırmak için kimlerin kapısını aşındırdığını biliyormusunuz.Benim şahsi görüşüm Ahmet Bey’in yerköy için faydalı bir insan olduğudur ve daha da faydalı olacağını önümüzdeki süreçte sizlerinde göreceğini düşünüyorum.ALLAH Ahmet Beyin yolunu açık etsin…..

  11. ahmet bey yerköyümüzün kazandığı en değerli kişiliklerden biri tanıdığım süre zarfında gördüğüm kadarıyla düşüncelerini dinlediim kadarıyla ve başkan olduktan sonra uğraşlarıyla tam bir yerköy sevdalısı diyebilirim içim rahat bi biçimde ahmet beyin yerköy için harcadığı zaman bizim gibi değil inanın bizler bu ortamda burdan ona atarken o kim bilir nerde yerköy için kimleri zorluyor ne emekler harcıyor hiç birşey bir anda olamaz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji