YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
Ahmet Yavuz’dan, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Ahmet Yavuz’dan, yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, 2014–2015 yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayınladı.
15092014yavuzAK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, mesajında yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumların kalkınması rahat ve huzura ulaşmasının tek yolu bireylerinin iyi bir eğitim almasından geçmektedir. Günümüzde çağdaş, uygar, zengin ve her alanda güçlü olan toplumları incelediğimizde eğitime verdikleri önemi görmekteyiz.
Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Bilgi, beceri, değer edinmiş, çalışkan ve üretken bireyler yetiştirmek çağdaş eğitim anlayışımızın bir gereğidir
Kıymetli Öğretmenler, her alanda değişimi ve dönüşümü fırsat bilip gelişmenin yönünü ve niteliğini belirleyerek, bilim ve teknolojinin ekonomik ve toplumsal yarar sağlayacak şekilde yenilenmesini sağlayıp, dünyadaki saygınlığımızı artırmak en önemli görevinizdir.
Bu süreçte öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek siz değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin sorumluluğundadır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarılara hep birlikte imza atacağız.
Damıtılmış deneyimleriniz, vermeye hazır, sevgi dolu yüreklerinizle işte yine yeni bir dönem başladı. Sadece öğreten değil, her zaman, ömür boyu öğrenmeyi ilke edinen sizler nitelikli insan yetiştirmek gibi kutsal bir görevi yaşam biçimi haline getirmişsiniz. Hepinizi saygı ile selamlıyor, sizlere mutlu, sağlıklı ve verimli bir yıl diliyorum.
Sevgili Öğrenciler, sizlerin gelecekte ülkemize yapacağınız katkıları görmek bizim için en büyük mutluluktur. Okulda hem yeni bilgiler öğrenecek hem de çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Size her zaman güvendiğimizi bilmenizi istiyoruz.
Değerli Veliler, Çocuklarınız sizlerin en değerli varlığınız olduğunu ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamak istediğinizi biliyoruz. Ancak iyi bir eğitim için sizlerinde aile içinde uygun bir ortamın oluşturulması gereklidir. Burada sizlere çok önemli görevler düşmektedir. İyi bir eğitim Okul-Aile-Çevre arasındaki işbirliğinden geçmektedir.
Yeni eğitim sisteminin beklentileri ve heyecanı arttırdığı bu dönemin çocuklarımıza, velilerimize ve tüm eğitim camiasına, özellikle de eğitim kurumlarımıza hayırlar, başarılar getirmesini diliyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji