YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
AK Parti 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

AK Parti 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

AK Parti Yozgat 7. Olağan İl Kongresi yapıldı. Eski belediye başkanlarından Yusuf Başer’in tek liste ile il başkanı seçildiği kongrede AK Parti birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Yozgat Olağan İl Kongresi Rıza Kayaalp Şehir Stadyumu’nda yapıldı. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek yapılan kongreye AK Parti Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yozgat milletvekili Yusuf Başer, eski milletvekillerinden Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin hizmet kervanına her zamankinden daha güçlü ve emin adımlarla yürüdüğünü belirterek, kongrelerin bu anlamda yenilenme ve güç kattığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında partililere önemli mesajlar verdi.

Eski il başkanı Çelebi Dursun da görev süresince desteğini esirgemen teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Kongreye tek liste ile giren Yusuf Başer, tüm partilileri kucaklayan, Yozgat’a hizmet etme gayreti ile çalışan ak kadrolara yön veren bir il başkanlığı görevi yerine getireceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji