YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,13
  • BIST
    %-0,21
AK Parti, basın toplantısı düzenledi

AK Parti, basın toplantısı düzenledi

Yerköy ilçemizde, AK Parti Yerköy belediye başkanın açıklanması ile birlikte, AK Parti ilçe teşkilatı basın toplantısı düzenledi.
28012014agaogluAK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu’nun, adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez basın karşısına çıktı.
Belediye düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan AK Parti Yerköy ilçe başkanı Ahmet Yavuz, birliktelik ve beraberlik mesajı verdi.
30 Mart akşamına kadar AK Parti ilçe teşkilatının var gücü ile çalışacaklarını ifade eden Yavuz, şu şekilde konuştu;
“Belediye başkan adayımızın basın açıklaması için toplanmış bulunmaktayız. 01 Kasım 2013 tarihinde başlayan seçim sürecimizde, 10 aday adayı ile başlayan sürecin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle belediye başkan aday adaylarımız içerisinden, mevcut belediye başkanımız, Mehmet Ağaoğlu aday olarak belirlenmiştir. Başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum. İlçe teşkilatı olarak, 01 Kasım’dan beridir devam eden bu süreçte, tüm aday adaylarımıza eşit mesafede olmaya azami özen gösterdik.
Gösterdiğimiz bu özende de başarılı olduğumuzu düşünmekteyim. Teşkilat içerisinde, hiç bir kırılma, gruplaşma olmadan birlik ve beraberlik içerisinde, bu süreci tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
Partimizin fikrine ve dokusuna uygun bir şekilde, duruş ve davranışlarıyla, hiç kimseyi incitmeden kırmadan bu süreci tamamlayan bütün aday adaylarımıza da teşkilatım adına, canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra, seçimi kazanma adına, teşkilat olarak gece gündüz, çalışmanın artık zamanı gelmiş bulunmaktadır” dedi.
Yavuz’un konuşması sonrası AK Parti Yozgat İl başkanı Harun Lekesiz, Yerköy belediye başkan adayının Yerköy’e, ilçe teşkilatına ve memlekete hayırlı olmasını diklerini iletti.
Belediye başkan adayı Mehmet Ağaoğlu ise 4 yıllık belediye başkanlığı görevindeki çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji