YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
AK Parti Belediye Başkan Adayını Açıkladı

AK Parti Belediye Başkan Adayını Açıkladı

 AK Parti Yerköy  Belediye Başkan Adayını Açıkladı.
AK Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerköy ilçemizin belediye başkan adayını Mehmet AĞAOĞLU olarak açıkladı.
25012014agaoglu

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Agaoglu ile bi bes yıl daha devam edilirse Yerköy’ün gelecegi, su son bes yılda olduğu gibi ,daha da parlak olacaktır.allah yolunuzu açık etsin .

  2. Mehmet Ağaoğlu Ins Bu senekı secımlerdede kazanır . 5 yıl calısmanın ustune 5 yıl daha eklerse yerkoy bambaska olacaktır bundan emınım ne olursa olsun Calışan Adamın Halı Baska Bellı Edıyor Kendını …
    Hayırlısı OLsun Herkez Icın ..

  3. Ağaoğlu önce kaldirim ihalesinde aaldiği cezanin nedenini aciklasin.ayrıca belediyenin 15 trilyon iller bankasına borcu var.zor hizmet yapar

  4. Evet mevcut belediye başkanımız tekrar aday oldu. Hayırlı olsun yerköye. 6 ay çalışmanın üstüne kazanırsa bir 6 ay daha olur. Yani bundan sonraki icraat tarihi ağaoğlu kazanırsa 2019 sonbahar kış ayları olur. 10 yılda 12 aylık hizmet. Çok büyük işler başarıldı 6 ayda !!!

  5. evet yine 5 yil .5 yil yatacak sonra son 3 ay is yapacak bir baskan,5 yildir yerkoye gelemez olduk yazin toz kisin camur yuzunden,secimlerde yerkoye gelip mhp basacagim oyumu…

  6. Yerköy de ki tüm adaylara başarılar diliyorum. Meseleye biraz farklı açılardan bakmam istiyorum…
    Aklımın ve yaşamın yettiği kadar gözlemlerimi Anlatayım.Rahmetli bahri zorlu,Sayın Ali Rıza Arslan,Sayın Mehmet Ağaoğlu hatırladığım dönemler bunlar.Siyasi hiçbir şeyin arkasında sağında solunda durmadan değerlendirelim.Arkadaşlar Şöyle bi düşünelim.Gerçekten Belediye demek aylık su parası tahsilatı yapmak,Pazar yerinde esnafa ceza yazmak ne bileyim.düğünde cenazede boy göstermek demek mi.Yada gerçekten projeler ortaya koyabilmek istihdam kapıları oluşturmak ulaşım politikaları geliştirmek en azından geçliğe sahip çıkmak mıdır.İlçenin tanıtımı turizm potansiyeli yada yer altı ve yer üstü kaynaklarını en iyi şekilde Yerköy Halkının hizmetine açmakmıdır.Bugün gerçekten ilçemiz halkı çok alt düzey bir gelire sahiptir.Bununla ilgili neler yapabiliriz.Misal bir Karanıderede neden devecideki gibi bir Meyvacılık projesini geliştiremeyiz.Neden Ulaşım konusunda minübüslere alternatif olacak bir belediye ulaşım yatırımı olmaz.Neden gençliğimiz geleceği Büyükşehirlerdeki uygulamaları gibi bir gençlik merkezi bir bilgi evi olamaz.Arkadaşlar Yerköyde Kütüphane nerde bileniniz var mı?Gerçekten gençlik buraya çekiliyor mu?Bugün yeraltı suları bakımından olrukça zenginiz neden bir jeotermal turizm potansiyelimizi kullanmıyoruz.Büyüklerimizin adlarını cadde ve sokaklara vermesini biliyoruz.Neden herkes taşın altına elini koymuyor.Hersene bir Yerköy Çalıştayı düzenleyemezmiyiz burada siyasetten bürokrasiye spordan akademisyene yetiştirdiğimiz insanlarla neden bir fikir alışverişinde bulunamayız.Bizler gerçekten bunu mu hakkediyoruz.Yoksa Yerköyün ve Yerköylünün kaderimidir bu.Yoksa a şahsi olmuş b şahsı olmuş.Yok o aslan yok bu kaplan yok bu şöyle adam demenin gerçekten yıllardır yerköye kattığı ne vardır.Ankarada istanbulda derneklerimizde arabaşı yutup nutuk atmaktan öteye geçemeyen değerli büyüklerimiz neden memleketleri için bir araya gelemez.Olay siyaset mi yoksa hizmet mi buna bi karar verelim.

  7. Öncelıkle ağaopluna hayırlı olsun ama bu gıdıs hıc te hayıra yol acmayacagınını dusunuyorum yerkoyde su anda 2 partı cekısmelı bır sekılde secıme gırecek ve bu secım sonucunda bırsı basarı ıle 30 martta belledıyenın muhrunu ele gecırecek. oncelıkle agaoglu na yaptıgı hızmete saygı duyalaım yalnız bu hızmetı beledeıyeceılık anlayaısı olmayan bırısıde gelse bu hızmetı ben yapacagına ınannaıyorum, dıyelımkı eskı beledıye baskanları bu hızmetı neden yapmadı, hepsı bu memleketın ınsanlarının hakkını nasıl verecez dusuncesıne kapılmadı, bu ınsanların yerkoylunun hakkını ben nasıl dıger tarafta oderım dıye dusunmedı ve bu zaman kadar cok basit ve yerkoyun en buyuk sorunu olan alt yapı ve yolu kaldırımı yapamadı. lakin lakin ağaoğlu bu hızmetı az coık saolsun yaptı ama ne yaptıo gıttı esnafla ugrasıtı mahallede oturanlarlar ugrastı beledıyeye işi dusunenın ısını yapmadı kımseye guler yuz gostermedı vs. vs. vs. dusunelımkı alı rıza arslan ve ya bahrı zorulu bu yerkoye 2 kere beledıye baskanı secıldı ve halkın bekledıgı hızmet olmadı ama lakın bu adamların kapısına kım gıttıyse ısını halletıtı sıkıntısını gıderdı, ve 2.kez halkın oyuyla beledıye yonetımını ele aldılar. (her şey gecmıste kaldı…) lakın bu gun ağaoğluna tekrar yapıgı hızmetınden dolayı tesskkur ederım. ama bu halkın cogunlugunun oyunu alamayacagına da ınanıyorum.

    • ..Ağaoğlu senin şahsi işini yapmamış olabilir ama bütün Yerköylünün de işini yapmış gördüğün gibi…Ferhat Bey ya da Ağaoğlu,kim seçilirse seçilsin şahsi işlerle zamanını ve enerjisini tüketmesin derim sayın arkadaşım..

  8. Seçimlere girecek olan her iki adaya da başarılar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. inşallah ilçemiz için hayırlı olacak bir seçim sonucunun çıkacağına inanmak istiyorum. Genel olarak her iki adayın profiline bakıldığın da özellikle bire bir ilişkilerde tamamen bir birine zıt iki aday profili görmekteyiz. Eğer vatandaş adayların kendileri ile olan diyaloglarına bakarsa, bir tarafta 7 den 70 herkesin mütevazi, saygılı ve hoşgörülü davranışları ile takdirini kazanan Ferhat Yılmaz diğer tarafta ise tam aksine antipatik özellikleri ile sert mizacı ile halkın bu yönde çok büyük tepkisini kazanan Mehmet Ağoğlu böyle bir yaklaşım içerisine girildiği anda açık ve net çok büyük bir farkla Ferhat Yılmaz seçimlerden galip çıkan taraf olacaktır.
    Diğer bir taraftan bakıldığında ise yol ve kaldırım çalışmalarının sadece ve sadece özellikle dikkat çekmek istiyorum. Bu işi yaptı denildiğinde ise mehmet ağoğlu daha şanslı gözüken taraf olur böyle bir gerçeği de yok saymak yanlış olacaktır.
    Son bir durum ise vatandaş her ikisine bakıp ve geçen seçim döneminde de verilen sözleri ele alarak oyunu verecek olursa yani hem adayların beşeri ilişkileri hem yapılan hizmetlerin kalitesi ve malum olan belediyenin ekonomik durumunu, son olarak ta geçen seçimlerde mevcut başkanın verdiği sözleri hatırlayacağını da hesaplayarak verecek olduğu oyun yönünü tayin ederse bura da Ferhat Yılmaz ismi şuan halkın içerisinde, yani çarşı ve pazarda kazanacağı yönünde olduğu görülmektedir.
    Yukarıda da ifade ettiğim beşeri ilişkiler de Ferhat Yılmaz, Mehmet Ağoğlu’ ndan önde gözüküyor
    Mehmet ağoğlu ise yapılan işlerle durumu kurtarıyor. Ancak şuan yapılan kaldırım çalışmalarında özellikle buraya ödenen paranın miktarına ve ortaya çıkan kalitesiz ve düzensiz kaldırımların durumuna bakıldığında, yapılan alt yapının sıkıntılı durumu ve yer yer patlamaya başlayan asfalt, kendisine oy veren seçmenler de dahil olamak üzere vatandaşa karşı sergilemiş olduğu tutum sayın Ağoğlu’ nu geride bırakacaktır.
    Not : Belki görmeyen arkadaşlar asfalt nerede patladı diye bir soru gelebilir aklına Gültepe köprüsü istikametinden 3 nolu sağlık ocağına giden yolda sağlı ve sollu her iki tarafta da yer yer asfalt patlamış ve toprağa kadar inmiş durum da bu benim gözlerimle 2 gün önce gördüğüm bir durumdur.
    Son olarak geçen seçim döneminde verilen sözlere gelindiğinde hiçbir zaman tasvip etmediğim hangi siyasi parti olursa olsun hangi aday olursa olsun verilen sözlerin unutulmasıdır. bununla alakalı olarak geçen seçim döneminde hızlı tren projesinde işe alınacaksınız vaadiyle yaklaşık 1000 küsür gencin kimlik fotokopilerinin toplanması ve seçim bittikten sonra bu kimlik fotokopilerinin ve iş vaadinin unutulması bu vaade inanarak oy veren gençleri ve ailelerini çok büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. ayrıca yapılan asfalt çalışmalarının maddi boyutunu hatırlayacak olursak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Melih Gökçek karşılayacak deyip işin bittiğinde Belediyenin 50 trilyon üzerinde bir borcun altında kalması ve bu durumun vehametini ortaya koyan son nokta ise geçtiğimiz ay işçi maaşlarının ödenebilmesi için bir bankadan alınan 1,2 trilyon lira civarında ki kredi de söz konusu olduğun da bu durum sayın Ağoğlu’ nun aleyhine işleyecek bir durum olacaktır.
    Kısacası konuyu toparlayacak olursak; bir tarafta yol alt yapı ve kaldırım çalışmalarını (başarılı başarısız ayrı bir tartışma konusu) yaparak + puan kazanan, diğer taraftan ise, halkı ile ilişkileri noktasında kötü bir profil çizen ve geçen seçim verilen sözlerini tutamayarak – puan kazanmış bir Mehmet Ağoğlu
    Diğer tarafta ise; Halkın bir çok kesiminden kişiliği ve insani özellikleri ile + puan kazanmış olan Ferhat Yılmaz karşımız da durmaktadır. sanırım seçimin kopma noktası Ferhat Yılmaz’ ın Mehmet Ağoğlu na karşı elindeki en büyük avantajı olan beşeri ilişkilerinin yanı sıra yavaş yavaş ortaya koymuş olduğu projelerinin tutarlılığı seçimin kopmasını büyük oranda etkileyecektir diye düşünmekteyim.
    Artık yaklaşık olarak 2 ay gibi bir süre kaldı 30 Mart akşamı bakıp göreceğiz…………..

  9. ne yaparsa yine Ağaoğlu yapar birkere benim görüşüm iktidar partisi olmadan Ferhat yılmaz ne yapabilirki yerköyden millet vekilii cıktı MHP sadir durmaz kendinden başka kime faydası var yerköye ne yaptı yapamaz çünkü iktidardan gerisi yalan.

  10. ne çektiyse bu memleket hep kafasızlığından çekti yok o yumuşak yüzlü o sert yüzlü ne yapacağınız gece alıp koynunuzamı alıp yatacaksınız kardeşim bana gerekli olan hizmet kim bana hizmet ederse oyum ona menfaati bırakın ya sorguna bakın köydü zamanında şimdi 5 yıldızlı oteliyle yozgatın incisi oldu bırakın bu geri kafalığı yorumlara bakıyorum yaşı olgun olanların yorumu olgun gerisini demeye gerek yok sadri durmaz yerköy millet vekili aslına bakarsan ne yapıyor yerköye hiç yani biraz uyanın ya allah aşkına yumuşak yumuşak gülenler zamanında tatlı tatlı götürdüler bizide 20 yıl geri salladılar

  11. Akıllı adam akıllı ınsan kendını bılen ınsan hızmet yapana oy verır bu mhpe çi arkadaslar fanatık baska hıcbsy deqıl

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji