YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
AK Parti Çiçekdağı ilçe teşkilatı iftar’da bir araya geldi

AK Parti Çiçekdağı ilçe teşkilatı iftar’da bir araya geldi

22062016iftar2
AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya AK Parti Çiçekdağı ilçe teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katıldı.
Kirlioğlu aile çay bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya,  AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çiçekdağı ilçe teşkilatı olarak her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İlçe Başkanı Hakanoğlu, ilçe teşkilatı ve il teşkilatların tam kadro katılmasının sevindirici olduğunu belirtti.
Ramazan ayının birlik beraberliğin perçinleştiğini, mübarek bir ay olduğunu söyleyen Hakanoğlu, yemekte, on bir ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, mübarek günlerde yardımlaşmanın, birleşmenin, kardeşliğin hazzının doya doya yaşandığını ifade eden AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise “Çiçekdağılı hemşerilerimizin iftar yemeğine yoğun katılım göstermesi bizleri ayrıca sevindirmiştir. Ramazan ayı bilindiği gibi rahmet ve bereket aydır. Çiçekdağı ilçe teşkilatımız ramazanda yardımlaşmayı, birleşmeyi ve kardeşliği bir kez daha ispatlandı” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji