YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,35
  • BIST
    %-1,59
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ,  Yerköy’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yerköy’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ““1 Kasım akşamı, gazetelerin manşetlerini değiştirdiniz. 1 Kasım akşamı televizyonların köşelerine oturup ahkam kesen, onu bunu tehdit eden o kendini bir şey bildik zanneden pek çok kesimi de siz susturdunuz.”
09112015tesekkurBozdağ, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer ile AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, partililere teşekkür etti.
Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, tüm seçmenlere tercihlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
1 Kasım seçimlerinin herkesi rahatlattığını ifade eden Bozdağ, “Bu seçim sonucu, hepimizin, milletimizin her kesimini rahatlatmıştır. 7 Haziran akşamı sevinenler oldu, AK Parti üzüldü ama 8 Haziran sabahı sevinenler dahi üzülmeye başladı. Türkiye’de bir belirsizlik, bir istikrarsızlık ve huzursuzluk ortaya çıktı ve güven ortamı maalesef olumsuz etkilendi ve vatandaş o zaman ki ortaya çıkan bu fotoğrafı fevkalade rahatsız oldu, akşam sevinenlerde rahatsız oldu. Ama şimdi tam tersi AK Partililer ve diğer partililer ve diğer partili herkesi mutlu eden bir sonuç ortaya çıktı” dedi.
-“1 Kasım akşamı gazeteler manşetlerini değiştirdi”
1 Kasım akşamı bir çok gazetenin manşetlerini değiştirdiğini söyleyen Bozdağ:
“1 Kasım akşamı, gazetelerin manşetlerini değiştirdiniz. 1 Kasım akşamı televizyonların köşelerine oturup ahkam kesen, onu bunu tehdit eden o kendini bir şey bildik zanneden pek çok kesimi de siz susturdunuz. Şimdi ahkam kesiyorlarmı yok!, AKP yazarken, hemen televizyon AK Parti diye düzeltme yaptı alt yazısında siz düzelttiniz, ayarı güzel verdiniz, Ankara’dakileri de ayar verdiniz, İstanbul’dakileri nede ayarı güzel verdiniz, Avrupa’dakileri nede ayar verdiniz.  Sizin verdiğiniz ayar üzerine de herkes inşallah yoluna devam edecektir. Ben onun içinde verdiğiniz ayardan dolayı da herkese teşekkür ediyorum. “
 
-“Herkes hükümet kurma telaşına düştü”
7 Haziran seçimlerinde herkesin hükümet kurma telaşına düştüğünü belirten Bozdağ:
“7 Haziran seçimi sonrası 7 Hazirandan sonra neler çıktı neler, yani herkes hükümet kurmak için kendini vazifeli gören, durumdan vazife çıkaran nice insan çıktı, nice uluslara arası çevre kirli odak çıktı. Şimdi kaldı mı? Yok, çünkü siz herkesi siz kovdunuz, kirli odaklara, gizli odaklara, taşeronlara ajanlara, başka ülkelerin emrine çalışan alçaklara imkan fırsat vermediniz iktidarı sandıkta siz kurdunuz. Onun için diyorum ki Allah için sadece 1 Kasın 2015 değil bundan sonra bütün seçimlerde bütün iktidarı sandıkta siz kurun, başkalarına iktidar kurma iznini fırsatı imkanını vermeyin. Siz kurun kimi getiriyorsanız getirin şimdi bizi getirdiniz hamdolsun, ama bir daki seçimlerde de iktidarı Allah için sandıkta kurun Ankara’dakilere iş bırakmayın her keside Ankara’ya yollayın işinin başına kardeşim deyin, gitsinler çalışsınlar. Eyer iktidar kurmasaydınız şimdi git ziyaret, gel ziyaret, o öyle, bu böyle, bu kırmızı çizgi, bu yeşil çizgi, bu sarı çizgi, onu konuşmam bunu tartışmam ve atı alan Üsküdar’ı geçerdi. Biz içimizde hükümet kurana kadar. Ama şimdi piyasalar oturdu, her şey başladı, başkaların işleyişi değişti. Doların, dövizin ateşi hemen düştü, piyasayı hemen hissettiniz neden piyasaya ayar verdiğiniz için bunu hep beraber başardınız. Hep beraber başardık. Onun içinde iktidarı Allah için her zaman siz kurun” dedi.
-Vaatlerimiz bir bir yerine getirilecek”
Seçim beyannamemizde ne varsa onlar 64. Hükümetin programında olacağını kaydeden Bozdağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Onun içerisinde reformlar yer alacaktır. Onun içerisinde büyük projeler, yatırımlar Türkiye’yi ayağa kaldıracaktır. Önemli işler yer alacaktır. Ekonomik vaatlerimiz yer alacaktır. 1 ayda, 3 ayda, 6 ayda, 9 ayda, 12 ayda ne yapacağımızı Türkiye kamuoyunda paylaşacağız, eylem planımızı takvimlendireceğiz, sizde bunu takip edeceksiniz. Neyi ne zaman yapacağımızı yakından görece ve ona görede bunlar iş yapıyor mu yapmıyor mu diye de denetim yapıp not vereceksiniz. Biz sizin iyi notlar verdiğinize inanıyoruz. Çünkü bizler çalışkan talebeleriz, dersimize iyi çalışacağız, sizde çalıştığımızı göreceksiniz, ödevimizi iyi yapacağız, ödevimizi iyi yaptığımızda görecek ve ona görede notlandıracaksınız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji