YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,02
  • BIST
    %0,80
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yerköy’de mitinge katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Yerköy’de mitinge katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “bu seçimin bir referandum özelliği var bütün partilerin durumu ortada, AK Partinin durumu da ortada” dedi.
29102015mitingBozdağ, Yerköy ilçemizde partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Yozgat ve ilçelerinin AK Parti ile hizmetle tanıştığını ifade ederek, yapılan yatırımları ve AK Parti seçim vaatleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
1 Kasım seçimlerinin Türkiye için hayırlara vesile etmesi dileklerinde bulunan Bozdağ, 1 Kasım seçimi esasında partilerin yarıştığı bir seçim değil. 1 Kasım seçiminin ana teması Türkiye tek başına bir iktidarla mı yönetilsin, yoksa koalisyon hükümetiyle mi yönetilsin sandığa gittiğimizde vereceğimiz kararın esassı budur tek başına, iş başına haydi Bismillah AK Partimi diyeceğiz, yoksa yeniden koalisyon mu diyeceğiz. Bunun kararını hep beraber vereceğiz çünkü bu seçimin bir referandum özelliği var bütün partilerin durumu ortada, AK Partinin durumu da ortada. Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin 80 milletvekili var 90 olduğu zaman tek başına iktidar mı? Hayır 80 değilde 70 olsa 10 vekil azalır ama parlamentoda temsil edilir mi? edilir. Cumhuriyet Halk Partisi 135 milletvekiline sahip, 150 olsa tek başına iktidar mı? hayır, 120 olsa ana muhalefet vasfı değişiyor mu? hayır yine ana muhalefet ama AK Parti eyer 18 vekil birinide Yozgat’tan üzerine koyduğu zaman tek başına, iş başına iktidar olma imkanı, iktidar olma umudu vardır” dedi.
-“İktidar kurmayı Ankara’ya bırakmayın”
1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi namerde muhtaç etmeyin diye,  Bozdağ, “Bizleri namerde muhtaç etmeyin, mertlere dahi muhtaç etmeyin. Bahçeli’nin kapısında, Kılıçtaroğlu’nun kapısında bizi dilenci yapmayın. Bize avucumuzu onlara açtırmayın. Biz size el açtık size avuç açtık, sizin kapınızı çalıyor sizin kapınızda dilenci olmayı en büyük şeref kabul ediyoruz. Allah için bu kapıdan bizi boş çevirmeyin diyorum. Şimdi Pazar günü karar vereceğiz, İnşallah tek başına iktidarı sandıkta biz kuracağız. Eyer biz kurmazsak iktidarı sandıkta Aydın Doğan pijamalarını giymiş bekliyor elleri dişleri kamaşıyor. Pensilvanya’nın bedduacısı, bedduaları çoğalttı orada bekliyor. PKK’nın medyası orda zayıf Türkiye isteyen yabancı güzler hakeza Türkiye’nin içinde kirli hesap yapanlar hakeza. Ankara’ya bırakırsanız kimin başbakan, kimlerin bakan, kimin kimle koalisyon kuracağına emin olun bu genel başkanlar değil, arkalarındaki güçler karar verecek. Onun için diyorum ki iktidar kurmayı Ankara’ya bırakmayın.”
Mitingde, AK Parti Milletvekilli Adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer’de katılımcılara çeşitli açıklamalarda bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. yozgata bu kadar hizmet ettinizde yozgatin nüfusu 680 binden 450 bine neden dustu insanlar yozgattan neden goc etti bir dört yil daha yaparsaniz 400 bini altina dusurursunuz ortaginiz hdp degilmi ülkeyi sattiz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji