YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz “Güven tazeledi”

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz “Güven tazeledi”

AK Parti Yerköy İlçe 5. Olağan Kongresi belediye düğün salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
21112014akpBelediye Düğün Salonunda gerçekleşen 5’inci olağan kongreye tek liste katılan Ahmet Yavuz tüm delegelerin tekrardan oyunu alarak ilçe başkanı seçildi.
Kongreye Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Eski Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin çağ atladığını ifade etti.
Lekesiz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “AK Parti Siyasi Hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün Yeni  Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikâyesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir.
AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir. AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 13 yılında kimsenin hayalbile edemediği 1. atılımı gerçekleştirmiştir. Bu atılımın kaynağı demokratik meşruiyet, siyasal meşruiyet ve 9 seçimde milletimizin ortaya koyduğu büyük destektir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’te 2.  atılımı tamamlamaktır.
AK Parti ülkemizin siyasi tarihine ‘Yükseliş Dönemi’ olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla birçok ‘Yapılamaz’ denilen icraatı gerçekleştirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi. AK Parti ülkemizin karanlık bir döneminde milletimizin sinesinden milletimizin değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulmuştur. Bu nedenle; demokratik hayatımızın örnek partisi olmuştur. Siyaset yapma anlayışı, seçmenleri, üyeleri ve yöneticileriyle geliştirdiği iletişim modeli siyasi etkinliklerde ortaya koyduğu disiplin ve düzen ülkemizde ve tüm dünyada takdir edilmektedir. Bu felsefe siyasi hayatımızdan ‘Ben Fikri’ni çıkartmış ‘Biz, Ülkem ve Davam’ anlayışını getirmiştir. Birinci Olağanüstü Büyük Kongremiz süreciyle, yapılışıyla ve sonucuyla bunun en mümtaz ve en yakın örneğidir” dedi.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da AK Parti merkez ilçe ve ilçe 5. Olağan kongrelerini hızlı bir şekilde tamamlandığını söyledi.
Kongreler, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, gelecekle ilgili yeni projelerin ortaya konulduğu, yeni dostlukların ve kaynaşmaların olduğu bir süreç olduğunu ifade eden Yavuz, “Bu bir hizmet yarışıdır, Bundan sonraki süreçte de bu şanlı görev yine şahsıma ve teşkilatıma tebliğ edilmiştir. Bizde bu anlayış içerisinde Yerköy’ün daha da modern bir yapıya kavuşturulması için birlik ve beraberlik İçerisinde el birliği ile çalışacağımıza inanıyoruz.AK Parti’nin başarı çıtasını bundan sonraki süreçte de her alanda yükseltme kararı içerisindeyiz. Sayın Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’na yakışır bir teşkilat oluşturduğumuz kanaatindeyim.Yeni Türkiye Yolunda Birlik ve Beraberlik İçerisinde Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımıza yük olmaya değil, üzerinden yük almaya talibiz. AK Parti bu necip milletimize asla sırtını dönmemiştir. Millete asla yüzünü çevirmemiştir. Bizlerde sizlere yüzümüzü çevirmedik, bundan sonra da çevirmeyeceğiz.Doğru bildiğimiz yolda sizlerle beraber devam edeceğiz. Karalama, kin, husumet siyaseti asla yapmadık. Bizim gayemiz, milletimizin huzuru ve mutluluğudur. Bizim aşkımız vatandır, bayraktır, millettir ve Yerköy’dür. Hedefimiz Yerköy’ün hak ettiği yerde olmasıdır. Bana verdiğiniz destekten ve güvenden dolayı gerek teşkilatımızın içinden olsun, gerekse dışından, hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana emeklerini ve zahmetlerini esirgemeyen Sayın İlçe Başkanlarımıza ve bütün teşkilat mensubu, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin, AK Parti’nin ana teması olan birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisinde geçmesi dileğiyle, partimize ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin her yerinde hizmet seferberliği başladığını ifade ederek; “AK Parti iktidarları süresince Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin toplamından daha fazla hizmet pozitif ayrımcılık ilkeleri çerçevesinde hayata geçti. Yozgat’ımız da bu hizmetlerden gereken ölçüde nasibini aldı” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ise kongrelerin parti içi yenilenme ve birlik tazeleme anlamına geldiğini belirterek, kongrenin AK Parti teşkilatları ve Yerköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrası gelir ve gider tabloların okunması ile kongre sonra erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji