YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %-0,10
  • BIST
    %-1,61
AK Parti İlçe Başkanı Yavuz’dan gazetemize ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Yavuz’dan gazetemize ziyaret

12012017akparti
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve AK Parti Yerköy İlçe Başkan Yardımcısı Aziz Başak, gazetemiz imtiyaz sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret ederek, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ve gazetemizin 34’üncü yıl dönümünü kutladı.
Gerçekleşen ziyarette, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’la bir süre sohbet eden İlçe Başkanı Yavuz, Basın’ın önemine değinerek, insanların görsel ve yazılı basın aracılığıyla birbirleriyle iletişim kurduklarını, basının artık günümüzün vazgeçilemez bir iletişim aracığı olduğunu belirtti.
Yavuz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunu söyledi.
Basın ve ifade özgürlüğünün, halkın haber alma hakkıyla birlikte geliştiği ortamlarda, medya organlarının vatandaşlara tüm gelişmeleri doğru aktarmasının, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynadığını belirten Yavuz, “Medyanın bağımsızlığının en iyi biçimde sağlanması için, hukuki düzenlemeler kadar, basın kuruluşlarının ve çalışanlarının meslek ahlakına, tarafsızlık ilkesine uymaları, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygıyı esas almaları, toplumsal sorumluluğu göz önünde bulundurmaları da önemlidir. Medya teknolojilerindeki hızlı gelişmenin, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etkinlik alanını genişti, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını her zamankinden daha önemli hale getirmiştir. Bu duygu ve düşünce ile Yerköy Gazetesi sahibi Yakup Kayhan’a ve çalışma ekibinin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü ve Yerköy Gazetesinin 34’üncü yıl dönümünü kutlarım” dedi.
Kayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a ve AK Parti Yerköy İlçe Başkan Yardımcısı Aziz Başak’a teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji