YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %2,85
AK Parti ilçe başkanından hastalara ziyaret

AK Parti ilçe başkanından hastalara ziyaret

08022018akparti
AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetim kurulu üyeleri Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.
AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak, ziyarette yaptığı açıklamada hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını söyledi.
AK Parti’nin sağlık alanında önemli işlere imza attıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Aziz Başak, ”Her şey insan içindir. Ama sağlık ve eğitim doğrudan doğruya insanla alakalıdır. Bizlerde hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanında olmak için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hastalarımızı ziyaret ettik. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Ziyaretlerimizde hastalarımızın hem dualarını almaya hem de bir istekleri, ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Hemşerilerimiz ile her zaman iç içeyiz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen ziyaretlerde, AK Parti Yerköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kayhan ve kadın kolları yönetimide hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji