YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,05
AK Parti ilçe başkanları yemekte buluştu

AK Parti ilçe başkanları yemekte buluştu


30012017akp 2
AK Parti Yozgat il başkanı ve ilçe başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.
AK Parti Yerköy İlçe başkanı Ahmet Yavuz, AK Parti Yozgat il başkanı Harun Lekesiz ve ilçelerde bulunan ilçe başkanlarına yönelik bir yemek programı düzenlediklerini söyledi.
Yemekte yaptığı konuşmada ilk günkü heyecanı taşıdığını belirten Yavuz:
“AK Parti olarak ülkemizin geleceği için çıktığımız bu yolda bütün arkadaşlarımın hizmetlerini layığı ile yapmaktadırlar. Düzenlemiş olduğumuz bu yemek programında arkadaşlarımızla omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun göstergesidir” dedi.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ise yemek sonrası yaptığı konuşmada, Yozgat’ın AK Parti iktidarlarıyla yatırımlara kavuştuğunu söyledi.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’un ev sahipliğinde yemeğin düzenlediğini ifade eden Lekesiz: ”Bu yemek programı her ay düzenli olarak düzenlemiş olduğumuz ilçe başkanları toplantısıdır. Malumunuz olduğu üzere Türkiye halk oylaması yani diğer adı ile referandum sürecini yaşayacaktır. Ekim ayı içerisinde MHP genel başkan yardımcısı sayın Devlet Bahçeli’nin bir grup konuşmasında ‘Mevcut sistemin adını koyalım’ açılmasının ardından sayın genel başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın başlatmış olduğu görüşmeler sonrasında, milletimizin de tamamının kabul göreceği bir anayasa teklif değişikli üzerinde bir dizi görüşmeler yapıldı. Neticesinde MHP’nin de destek verdiği hem metin içeri itibari ile hem de sonrasında meclisten milletvekillerimizin olurunun da almasının desteği ile yasalaşmak suretiyle kanunlaştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayının sonrasında da Yüksek Seçim Kurulu halk oylaması ile ilgili seçim takvimini belirleyecektir.”
Cumhurbaşkanı’nı artık halkın seçeceğini ve çift başlılığın ortadan kalkacağını kaydeden Lekesiz, “Ortaya konan eleştirilerin hiçbir tanesi ne mevcut anayasa ile nede anayasa ile birlikte yani şimdi teklifle birlikte getirilecek değişikliklerle alakası yok tamamen ve tamamen milletimizin kafasını karıştırmaya yönelik söylemlerdir” dedi.
Yozgat Turizm Otelcilikte düzenlenen yemeğe AK Parti Yozgat il başkanı Harun Lekesiz,  AK Parti Yerköy İlçe başkanı Ahmet Yavuz, AK Parti İlçe başkanları, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanları katıldı.
30012017akp 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji