YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %1,90
AK Parti İlçe Teşkilatından, Esatbeyoğlu'na, Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti İlçe Teşkilatından, Esatbeyoğlu'na, Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerköy Ticaret Borsası’na seçilen başkan ve üyelerine, AK Parti Yerköy ilçe başkanı ve ilçe teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22052013akpYerköy Ticaret Borsası genel kurulu seçiminde başkan seçilen Derviş Esatbeyoğlu ve üyelerine,  AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve İlçe teşkilat üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Sivil Toplum Kuruluşları ve Parti teşkilatının birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade eden Yavuz, ”Üyelerinin oyunu alarak Yerköy Ticaret Borsa Başkanlığına seçilen Derviş Esatbeyoğlu kardeşimiz ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz. Bizler AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı olarak kardeşimizin sonuna kadar destekçiyiz, ne zaman bize ihtiyaç duyarsa yanında olmaya hazırız. “dedi.
AK Parti İlçe teşkilatının samimi yaklaşımlarından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu “Görevi devraldığım günden buyana, gerek sivil toplum kuruluşları olsun gereksi siyasi partiler olsun bizleri yalnız bırakmamışlardır. Parti başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, Ticaret Borsamızın yanında görmek elbette bizleri memnun etmiştir. Bizlerde borsa olarak STK ve Parti başkanlarının her zaman yanlarında olacağız.”dedi.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Yavuz ve İlçe teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. bende sizleri takip eden bir hemşeriniz olaraktan yerköy sivil oplum örgütünde çalışan arkadaşların ticaret borsasıyla alakalrını ve bu resimde yer alan kişilerin vasıf ve sıtatülerini, eğitimlerini ve kişileri bizzat merak ediyorum vazifeleri nedir tam olarak nasıl diyaloğa geçebilirim STK üyeleriyle.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji