YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %1,43
AK Parti Kadın Kolları, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” unutmadı

AK Parti Kadın Kolları, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” unutmadı

AK Parti Yerköy Kadın kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yerköy Devlet Hastanesi çalışan bayan personelleri ve bayan hastaları ziyarette bulundular.
090320128martAK Parti Yerköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Selim ve Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri ile AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Eşi Döndü Yavuz, 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle hasta bayanlara ve hastane personeline karanfil dağıttılar.
AK Parti Yerköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Sevim ve Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri Yerköy Devlet Hastanesinde bulunan hastaların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlarken bir yandan da geçmiş oldun dileklerinde bulundular.
Kadın Kolları Başkanı Yasemin Sevim, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Ak Parti Yerköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları olarak emekçi kadınlarımızı unutmadık” dedi.
Sevim, “Cumhuriyetin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti kadınların, sosyal, kültürel, siyasal, ekonomik alanda daha aktif yer almalarını teşvik etmiş, 1934 yılında batıda daha örneği yok iken Türk Kadını seçme ve seçilme haklarına kavuşmuştur.
Bu vesile ile Ülkemizin cefakar, vefakar, onurlu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji