YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
AK Parti Yerköy gençlik kolları, kapı kapı geziyorlar

AK Parti Yerköy gençlik kolları, kapı kapı geziyorlar

07042017akparti
Yerköy AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi köy köy, mahalle mahalle gezip tüm vatandaşlara ulaşarak anaya değişikliğini içeren maddeleri anlatıyor.
AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, referandum sürecinin başlamasının ardından Başbakan Binali Yıldırım tarafından 18 yaşını doldurmuş 75 bin Yerköylü gençler için gönderilen mektupları adreslerine elden teslim ediyor.
Gençlerle birebir diyalog kurup, Başbakan Yıldırım’ın selamını ileten gençler, ayrıca “Evet Bülteni” ile broşür dağaatrak Yerköy’ün her köşesindeki gençlere iletiyor.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç, referandum sürecinde gençlik teşkilatında görev alan tüm gençlerin gece gündüz demeden tüm vatandaşlara ulaşıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattığını söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım tarafından 18 yaşını doldurmuş 75 bin mektubu tüm gençlere adrese teslim ulaştırdıklarını kaydeden Kılıç; “Ayrıca 45 bin civarında Evet Bülteni ile 30 bin adet yeni hükümet sistemini anlatan broşürleri vatandaşlara ulaştırıyoruz. Ziyaretler sırasında bizleri karşılayan tebessüm dolu yüzler, tatlı sözler en büyük kazancımız, güç kaynağımız oluyor. Bu süreçte Yerköy’ün her köşesindeki vatandaşlarımıza ulaşarak 16 Nisan’ın Yozgat’ımız ve ülkemiz için aydınlık yarınları getirecek Evet oylarının çıkacağı sonuçla sandığa yansıması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şuana kadar insanların bizlere olan yaklaşımı ve başbakanımızın selamı ile ittiğimiz ocaklarda, hanelerde bağrına basacak kadar samimiyetle yaklaşması 16 Nisan’ı daha da anlamlı kılıyor” diye konuştu.
Kılıç, 16 Nisan gününe kadar insanlara ulaşmaya ve süreci anlatmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji