YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Yavuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Yavuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajını yayımladı
18082012akpAK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, ramazan bayramı mesajında “Bayramlar insan ilişkilerini güçlendirir, umutları yeşerdir.”dedi
Ramazan Bayramında, dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiğini kaydeden Ahmet Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Yavuz,”Toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.
Ramazan bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerekir. Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız.
Ramazan Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, bayramlar gibi sayılı günlerle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki; bayramları Bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Bayramın sadece milletimiz için değil, İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.”dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji