YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
AK Parti Yerköy ilçe teşkilatında Danışma Kurul toplantısı yapıldı

AK Parti Yerköy ilçe teşkilatında Danışma Kurul toplantısı yapıldı

AK Parti Yerköy ilçe teşkilatı Şubat ayı ilçe danışma kurul toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz başkanlık yaptı.
11022016akpParti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’in yanı sıra, AK Parti Yerköy ilçe başkanı Ahmet Yavuz ve ilçe teşkilatı katıldı.
Gerçekleşen toplantıda Lekesiz, yaptığı konuşmada Yozgat, Yerköy ve diğer ilçelere en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini söyledi.
Lekesiz, başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, milletvekilleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları ve parti teşkilatları olarak Yozgat’a en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.
AK Parti iktidarıyla bütün ülkenin geliştiğini, bununla birlikte Yozgat’ın da geliştiğini ifade eden Lekesiz, “AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’a yapılan hizmetler katlayarak artmıştır. Başta sağlık, milli eğitim, ulaşımda çok büyük gelişmeler yaşanmıştır, ve halen çok sayıda yatırımlar devam etmektedir. Yozgat’ın sağlıkta çok büyük bir ivme yakaladığını ve bunu da devam ettireceğiz” dedi.
Toplantı sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji