YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
AK Parti’de üç ilçenin kongresi tamamlandı

AK Parti’de üç ilçenin kongresi tamamlandı

AK Parti’de kongre süreci başladı. Geçtiğimiz hafta sonu üç ilçenin kongresi yapıldı.
AK Parti Çekerek ve Kadışehri İlçelerinden mevcut başkanlar güven tazelerken, Sorgun İlçesinde yeni ilçe başkanı seçildi.
Çekerek İlçe Başkanı Mehmet Akkan ile Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek güven tazelerken, Sorgun İlçe Başkanlığına Mesut Kılıç seçildi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Partimizin Çekerek 7.Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığımıza tekrar seçilen Mehmet Akkan kardeşimizi ve yönetimini tebrik ediyor, geçmiş dönemlerde yönetimde yer alan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda İlk Günkü Aşkla yürüyoruz. Birlik ve kardeşlik ruhuyla Kadışehri İlçe Kongremizi yaptık. İlçe Başkanlığımıza tekrar seçilen Başkanımız Hakan Özübek ve yönetimini tebrik ediyor, geçmiş dönemlerde kutlu seferimize yoldaşlık eden kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, “Çekerek ve Kadışehri İlçelerimizin 7. Olağan Kongrelerini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Güven tazeleyerek tekrar seçilen Çekerek İlçe Başkanı Mehmet Akkan ve Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek’i, yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnandığımız yolda azimle ve gayretle partimiz için çalışan tüm dava arkadaşlarımıza, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji