YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
AK Parti’den coşkulu açılış!

AK Parti’den coşkulu açılış!

Yozgat AK Parti seçim irtibat bürosu düzenlenen coşkulu törenle açıldı. Un Pazarı’nda açılışı yapılan açılışta AK Partililer birlik ve beraberlik örneği sergiledi.
02022014bozdag1Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan açılış programına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı Hülya İhsaniye Altınok ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
LEKESİZ: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, 30 Mart’ta Yozgat’ıın AK Partili belediye ile yola devam etmesi için gece gündüz demeden var gücümüzle hep beraber çalışacaklarını söyledi.
Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ın daha önce valisi olan küçük bir köy olarak tanımlanırken, 10 yıllık AK Parti iktidarı sürecinde aldığı hizmetlerle bir şehre dönüştüğünü söyledi.
BAŞER: “VALİLİ KÖY OLMAKTAN KURTULDUK”
AK Parti iktidarı ile Yozgat’ın değiştiğini belirten Başer; “İktidar gücü ile Yozgat değişti. AK Parti’nin saygıdeğer başbakanımızın ve siyasilerimin  desteği ile Yozgat değişti. İnşallah 30 Mart’ta bayrağımızın biraz daha ileriye gidebilmesi için AK Parti’den yana bir belediyenin olmasından yana bir zaruret vardır. Yozgat bu günlere pek çok hizmet yaparak geldi” diye konuştu.
ARSLAN: “30 MART’A HEP BİRLİKTE HAZIRLANIYORUZ”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ise konuşmasına; “30 Mart’taki yerel seçimlere hep birlikte hazırlanıyoruz. İnşallah geçmişte hizmet eden Yusuf Başer kardeşimizin bıraktığı yerden eksikleri tamamlamak suretiyle ve daha güzel ve faydalı hizmetleri üzerine eklemek suretiyle Yozgat’ımızı herkesin imrendiği, gezmek içi, görmek için can attığı bir bölge olması için inşaa etmek üzere beraber yola koyulmayı diliyorum” ifadeleriyle başladı.
AK PARTİ AİLESİ DAHA GÜÇLÜ
Arslan, AK Parti ailesinin dünkünden daha güçlü ve daha inançlı bir şekilde 30 Mart’taki seçimlerde bayrağı en yükseğe taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde Yozgatlıların karşısına çıktıağını söyledi.
Arslan şöyle konuştu: “Ve inşallah inanıyorum ki bu birlik ve bu beraberlik sayesinde 30 Mart’a kadar girmedik sokak, girmedik cadde, girmedik ev bırakmayacağız. Hizmetlerimizi anlatacağız, geçmiş hizmetlerimizi anlatacağız, gelecekteki yapacak hizmetlerimizi anlatacağız. Türkiye’nin AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var, Yozgat’ımızın da AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var. İnşallah ümit ediyoruz temenni ediyoruz ki bu birlik ve beraberlik içerisinde bu ihtiyaçlar en güzel şekilde karşılanacak. Bu seçimlere giderken Yozgat’ta bir nöbet değişimi oldu. 10 yıllık hizmetleri sebebiyle Yusuf Başer kardeşime ben teşekkür ediyorum ve bundan sonraki hizmetlerimizde onun tecrübelerinden de en güzel şekilde istifade edeceğiz. Geçmişteki belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz, Yozgat’a taş üzerine taş koyandan Allah razı olsun. Genç yaşta milletvekilliği yapmış bir kardeşiniz olarak Yozgat’ta belediye başkanlığına talip olurken tek bir niyetimiz var Yozgat’ta kalıcı eserler bırakmaktır. Yozgat’ta kalıcı izler bırakmaktır. Yozgat’ta bir hoş sada bırakmaktır. İnşallah bunun neticesinde hayır duası almaktır. Bütün temennimiz, dileğimiz, duamız, niyazımız budur.”
MİLLETVEKİLLERDEN ANLAMLI MESAJ
Ak Parti Milletvekili Ertuğrul Soysal da konuşmasında 10 yıldır AK Partili belediye ile Yozgat’ın hizmetlerle tanıştığını söyledi.
Soysal; “AK Parti hizmetlerini yeteri kadar almaya devam etti. Ve buna da vesile olan belediye başkanımız Sayın Yusuf Başer Bey’e teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun. Bu günden itibaren de adayımız Dr. Kazım Arslan. Bizim yaklaşık 30 sene öncesine dayanan arkadaşlığımızı, kardeşliğimiz var meslektaşız. Yozgat’a layık bir kardeşimiz, inşallah AK Parti’nin hizmetlerini Yusuf Başer’in bıraktığı yerden en iyi şekilde yapacağına bütün kalbimle inanıyorum.Görüyorum ki Yozgat hazır, Yozgat coşkulu. Benim beklentim 30 Mart’ta inşallah AK Parti ile yeniden devam etmek üzere Yozgatlı’nın desteği ile AK Parti hizmetinin devam etmesi. Allah’ın izni ile bu iş tamam diyorum, benim hiç tereddüdüm yok” diye konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Yusuf Başer, şunları söyledi: “AK Parti kurulduğu zaman ve iktidara geldiği zaman ülkemizde ekonomik krizler vardı, siyasi krizler vardı ve ülkemiz yokluğun hakim olduğu bir ülke idi. AK Parti ile hem Yozgat’ımız hem ülkemiz demokrasi yolunda maddi kalkınma yolunda, özgürlükler yolunda mücadelesine devam ediyor. Yaptığımız bu mücadelede temel kaynağımız 76 milyon vatandaşımızdır. Vatandaşımız ne diyorsa Yozgat’ımız ne diyorsa AK Parti’de onu söylemeye devam edecek. 10 yıl önce Yozgat’ta hükümetin yapmış olduğu eserleri saymaya kalksanız parmak sayısını geçmiyor, ama Allah’a hamdolsun 10 yıl içerisinde Yozgat’ımızda Türkiye ile beraber değişim dönüşüm yaşandı. Hem belediyecilik anlamında hem de hükümetimizin Yozgat’ımıza, ilçelerine, köylerine ve beldelerine yapmış olduğu hizmetlerle beraber adeta çağ atladı.”
Yapılan konuşmaların ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve beraberindekiler seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji