YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
AK Parti’den ilçelerde istişare toplantısı

AK Parti’den ilçelerde istişare toplantısı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Teşkilat Başkanı Mehmet Taşdemir ve Tanıtım Medya Başkanı Suat Tinel ile birlikte Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde istişare toplantıları düzenledi.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Şefaatli’de İlçe Başkanı Yusuf Özdemir’i ilçe binasında ziyaret ederek, ilçe teşkilatı ile istişare toplantısında bir araya geldi. Şefaatli ziyaretinin ardından Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli’yi ziyaret eden Başkan Başer burada da teşkilat ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.
İl Başkanı Başer, her iki toplantıda da birlik beraberlik vurgusu yaparak, “2023 seçimlerine giden yolda lider ülke Türkiye düsturu ile durmak yok yola devam.”dedi.
Başkan Başer, “AK Parti ve lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Yozgatlılar olarak minnet borçluyuz. Gece gündüz demeden ailesinden ve sevdiklerinden feragat ederek bütün mesaisini ülkemiz için Yozgat’ımız için harcayan bir lidere bizlerde samimi bir şekilde sahip çıkarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak destek olmalıyız. Ak Parti milletimizin partisidir. Partimizin en alt kademesinden, en üst kademesine kadar herkes Yozgat’ımıza ve vatandaşlarımıza olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak hareket etmeli ben değil biz anlayışıyla partimizin çıtasını en üst seviyeye çıkarmalıyız.”diye konuştu.
Kovid-19 salgınını da birlik beraberlik içerisinde toplumsal duyarlılık göstererek atlatılacağını vurgulayan Başkan Başer, “Bugün dünya ülkeleri Kovid-19 salgının sıkıntıları yaşamaya devam ediyor. Bizim ülkemizde ve Yozgat’ımıza baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulu tarafından alınan kararların uygulanması ile ülkemizde ve bölgemizde bu süreci en hafif şekilde atlatılması amaçlanıyor. İnşallah bu sürecide toplumsal duyarlılık örneği sergileyerek atlatacağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji