YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Akaryakıt Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı

Akaryakıt Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı

Yerköy, Sorgun ve Şefaatli İlçelerinde, Hızlı Tren Hattı şantiyesinden mozat çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Sorgun ve Şefaatli ilçe jandarma ekiplerinin ortak gerçekleştirdikleri operasyonla yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
25022013mazotOlay Sorgun’a bağlı Ayrıdam Köyü yakınlarındaki Hızlı Tren Hattı şantiyesinde meydana geldi.
Özel bir firmaya ait şantiyeden,380 litremazot çaldıkları iddia edilen Mustafa D. (28), Hakan D. (26) ve Murat D. (25), 66 KA 858 plakalı otomobille Şefaatli İlçesi’ne gitmek istedi.
Şüphelilerin bulunduğu otomobil, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından Şefaatli girişinde durduruldu.
Yapılan aramada otomobilin içerisinde ve bagaj kısmında 16 bidona doldurulmuş mazotlar olduğu görüldü. Jandarma ekiplerinin Sorgun İlçe Jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından, Sorgun’a getirilen hırsızlar, burada alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mustafa D.’nin ifadesinde, hasta babası için mazot çaldığını itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevine gönderildi.
Firması yetkililerinden Murat Zeren, sabah şantiyeye geldiklerinde mazotlarının eksildiğini gördüklerini ve durumu güvenlik güçlerine haber verdiklerini belirtti. Hırsızların yakalanmasının ardından el konulan380 litremazot, şantiye yetkilisi Murat Zeren’e teslim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji