YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Altıntaş Güven Tazeledi

Altıntaş Güven Tazeledi

Yerköy ilçesi Türk Kızılay Şube Başkanlığı seçiminde Halit Altıntaş, yeniden seçilerek güven tazeledi.
25022013oyTürkiye Kızılay Derneği Yerköy Şubesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 2 yılda bir yapılan genel kurul toplantısında mevcut başkan Halit Altıntaş, güven tazeleyerek 2.kez başkan seçildi.
Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şubesi’nin olağan kongresi şube binasında gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede 57 üyenin 57’si de tam katıldı. Mevcut Başkan Halit Altıntaş’ın tek aday olduğu kongrede 57 üyenin oyunun tamamını alan Altıntaş, yeniden başkanlığa seçildi.
Seçim öncesi, 2010-2011–2012 yıllarına ait çalışma raporları, kesin hesap raporları, denetçi raporları okunarak şube yönetim kuruluna ibra edilirken, Kızılay Şube Başkanı Halit Altıntaş ‘ın sunumu ile 2013–2014 yıllarına ait şube eylem planı ve tahmini bütçesi okunarak kabul edildi.
Yapılan seçim sonrası açıklamada bulunan Altıntaş, “Türk Kızılayı kurulduğu günden bu yana çok fazla yol kat ederek tüm insanları kucaklayan saygınlığını ve hizmet kalitesini geliştiren bir insani yardım kurulu olmayı başarmıştır. Türk Kızılayı ihtiyaç anında din, dil, ırk ve soy ayrımı yapmaksızın dünyanın her yerine yardımlar ulaştırmaktadır. Kızılay her yıl hizmet kalitesini arttırmaktadır.  Mustafa Kemal Atatürk’ün Kızılay ismini verdiği ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılay’ı ihtiyaç anında dayanışmayı, şefkati, barışı, sevgiyi ve savaşın en kızgın anında insanlığın merhametin ve kardeşliğin simgesi olmuştur.”dedi.
Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şubesi Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: “Halit Arslan, Mustafa Demir, Davut Aktaş, Yakup Arslan, Fehmi Yücel seçildi. Yedek üyeliğe Yaşar Altıntaş, Davut Şahin, Ömer Demir, Hamza Sarıaslan, Feriha Candemir seçildi.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji