YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,06
Aman dikkat!

Aman dikkat!

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, ilçemizde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle sürücüleri uyardı.
03022012karYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri etkili olan kar yağışı nedeniyle şehirlerarası yollarda, caddeler ve sokaklarda  araç sürücülerinin dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Trafik Büro Amirliği ekipleri,  tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkacak araçların kışlık bakımını yaptırmış olması, araçlarda zincir, çeki halatı ve takoz bulunması gerektiğini ifade ederek, şehirlerarası yolculuk yapacakların araçlarında muhakkak zincir bulundurmalarının altını çizdi.
Yetkililer, “ Yerköy İlçemizde aralıklarla etkisi altına alan kar yağışı ve ilçemizde bulunan şehirlerarası yollarda, caddeler ve sokaklarda  gizli buzlanmalara neden olmaktadır.
Gizli buzlanmalar sonucu, gerek şehirlerarası yollarda, gerekse caddeler ve sokaklarda araçlarda küçük çaplı kazalar ve ölümlü kazalar yaşanmaktadır.
Yerköy ilçemizden şehirlerarası yolculuk yapacak şoförlerimiz, trafiğe çıkmadan araçlarını kışlık bakımını yaptırmış olmalı ve araçlarında zincir, çeki halatı ile takoz bulundurulmalıdır. Unutmayalım ki, rahat, huzurlu ve güvenli bir sürüş hayat kurtarır” dedi.
 Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji