YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,05
  • BIST
    %-0,50
ANFED’den YESİAD’a ziyaret

ANFED’den YESİAD’a ziyaret

ANFED Genel Sekreteri Zeynel Fırat, YESİAD Başkanı Adil Çelik, YESİAD üyeleri ve çok sayıda esnafın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gelişen Afrika pazarı ve bu pazardaki fırsatlar hakkında sunum yapıldı.  
12042014yesiadAnadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) Genel Sekreteri Zeynel Fırat, ANFED’in bünyesinde 25 işadamları derneği olduğunu belirterek, bu derneklere üye olan yaklaşık 9 bin işadamının bulunduğunu ve federasyon olarak amaçlarının kendilerine bağlı dernekler arasındaki koordinasyon ve işbirliğini en üst düzeye çıkarmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.
ANFED’in bağlı olduğu TUSKON hakkında da kısaca bilgi veren Fırat; “Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’na (TUSKON) bağlı federasyonlar ve bu federasyonlara bağlı dernekler ülkemizin kalkınması ve istihdamın artırılmasına ciddi katkılar sağlamaktadır. TUSKON, dünyaca ünlü “Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü” programlarını her yıl düzenliyor. 140 farklı ülkeden inşaat, mobilya, gıda ve inşaat makineleri sahalarında alım yapmak isteyen ithalatçılar, dağıtımcılar, toptancılar, yapı marketi zincirleri Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü programına katılıyor ve bu programlarda TUSKON’a bağlı derneklerin üyeleri ile tanışma fırsatı buluyorlar. Düzenlenen bu ticaret köprüleri sayesinde buradan ihracat çıkacak, buradan istihdam çıkacak, kazanan Türkiye olacaktır” dedi.
Toplantıya ev sahipliği yapan Adil Çelik, sunumunun ardından Zeynel Fırat’a toplantıya katılımından dolayı plaket takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji