YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %0,13
Ankara’daki Yerköylüler Arabaşı Yemeğinde buluştu

Ankara’daki Yerköylüler Arabaşı Yemeğinde buluştu

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Arabaşı ziyafeti’ne Yerköylüler yoğun ilgi gösterdi.
20012014ankaraYerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen arabaşı yemeğine, Ankara’da yaşayan Yerköylü yöneticiler ve sivil toplum örgütü temsilcileri Yozgat’ın tescillenmiş yemeği olan “Arabaşı” ziyafetinde buluştu.
Gerçekleşen arabaşı yemeğinde, dernek başkanı Mesut Kaya, Arabaşı Yemeğinin Yozgatlıların vazgeçilmez yemek kültüründen biri olduğunu söyledi.
Yerköylüleri arabaşı yemeğini, birlik ve beraberliğimizi göstermek için düzenlediklerini söyleyen Kaya, şu şekilde konuştu;
“Derneğimiz kurduğumuz günden belli hep hayal etmiş olduğumuz Yozgat’ımızın geleneksel ve yöresel yemeği olan arabaşı ikramında bulunma hayalimizin ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yozgat’ın kış aylarında vaz geçilmezlerinden olan arabaşı yemeğini bizlerde dernek olarak Ankara’da yaşayan hemşerilerimizle birlikte tatmak istedik. İnşallah arabaşı yemeği ziyafetini her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz.
İkincisini gerçekleştirdiğimiz arabaşı yemeği davetimizi kırmayarak ve bizleri yalnız bırakmayan Yerköylü saygı değer ağabeylerime sonsuz saygılarımı sunmaktan gurur duyarım” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. 17 Ocak 2014 cuma günü düzenlediğimiz geleneksel 2.kış arabaşı gecemize katılan bizleri yalnız bırakmayan başta milletvekilimiz Sayın S a d i r DURMAZ beye,bürokratlarımıza, hemşehrilerimize ayrıcada misafirlerimize geceyi düzenlememizde yardımcı olan sponsor iş adamlarımıza şahsım ve yönetimim adına teşe kkür ediyorum inşallah bu etkinliklerimiz devam edecek ve gurbette olan hemşehrilerimizle daha çok bir araya gelip muhabbet edeceğiz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji