YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,09
Araç giriş ve çıkış güzergâhları tek yön oluyor!

Araç giriş ve çıkış güzergâhları tek yön oluyor!

22062016cadde
Yerköy belediye başkanlığına trafik komisyon kararları ile Yerköy ilçemizde araç giriş ve çıkışlarında yeni düzenlemeye girecek.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, ilçemizde faaliyet gösteren Yerköy taksi durağına ait durak yeri ve ilçe merkezindeki trafik sorunlarının çözümüne yönelik cadde ve sokaklardaki “Yön Levhaları ile Park Yasağı İşaret Levhalarının” il trafik komisyonunda alınan karara uygun olarak düzenlenmesi için il trafik komisyon kararının aldındığını söyledi.
Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonrasında araç giriş ve çıkış çalışmalarının yapıldığını belirten Pakel, “İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliğimiz Ekiplerinin Yerinde Yapmış olduğu kontrol ve incelemeler neticesinde tutulan raporlar İlçe Merkezindeki sorunların tespiti ve çözümüne yönelik çalışmalar sonucu aşağıda belirtilen karalar alınmıştır. Bünyamin Gayretli Caddesi: Bünyamin Gayretli Caddesi. Hükümet Caddesi kavşağından – Şehit Erdal Aytaç Caddesine kadar sadece gidiş yönlü yol olmasına. cadde boyunca yolun her iki tarafının da park yeri olarak kullanılmasına, ayrıca Bünyamin Gayretli caddesinin vatan caddesi ile belediye caddesi arasında kalan ve şehit Erdal Aytaç caddesi istikametine yolun sol tarafında park edecek olan araçların dikey şekilde park etmesi geriye kalan kısımlarda yatay park yapılması.Bedri Avdın Caddesi : Bedri aydın Caddesi. Şehit Erdal Aytaç Caddesinden Yozgat Caddesine kadar sadece gidiş yönlü yol olmasına, cadde boyunca yolun her iki tarafının da park yeri olarak kullanılmasına, ayrıca Şehit Osman Altınkaya caddesi ile Belediye caddesi arasında kalan ve Yozgat caddesi istikametine yolun sağ tarafında dikey şekilde park etmesi geriye kalan kısımlarda yatay park yapılması Vatan Caddesi : Vatan caddesi. Bünyamin Gayretli Caddesinden Bedri Aydın caddesi istikametine yolun sol tarafına dikey şekilde araç park edilmesine. Belediye Caddesi: Belediye Caddesi, Bünyamin Gayretli Caddesinden Bedri Aydın caddesi istikametine yolun sağ tarafına dikey şekilde araç park edilmesine.
Şehit Erdal Aytaç Caddesi.-Şehit Erdal Aytaç Caddesi. Bünyamin Gayretli caddesi kavşağından Nalo Caddesi istikametine tek yön (GİDİŞ) şeklinde, yine Bünyamin Gayretli Caddesi kavşağından Bedri Aydın Caddesine kadar tek yön (GİDİŞ) şeklinde olmasına Hükümet Caddesi: Hükümet Caddesi. Nato Caddesi kavşağından Bünyamin Gayretli caddesine kadar yolun sağ tarafında bulunan park yasağı levhalarının kaldırılarak yatay şekilde park edilecek şekilde yeniden düzenlenmesine. Kırşehir Caddesi: Kırşehir caddesi üzerinde bulunan Yerköy Taksi durağının aynı araç kapasitesi ile Şehit İdris Aydoğdu Caddesi üzerine taşınmasına karar verildi” dedi.
Emniyet Müdürü Hakan Pakel, trafik ekiplerinin araç trafik akışını Ramazan Bayramı öncesi faaliyete geçirileceğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji