YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Arpa, buğday ve mazot çalan hırsızlar, tutuklandı

Arpa, buğday ve mazot çalan hırsızlar, tutuklandı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, arpa-buğday ve mazot hırsızlığı olmak üzere 2 ayrı hırsızlık olayına karışan C.T. (29) ile A.P. (25) isimli şüphelileri yakaladı.
20102014hırsızEdinilen bilgiye göre, Yerköy’de Gültepe Mahallesi Şehit Uzman Erhan Ar Sokak’ta oturan bir vatandaş sabah kalktığında Anadolu Sitesi Bahçesi içerisinde römork üzerinde yaklaşık 10 torba buğday ve arpasının çalındığını fark etti. Bunun üzerine Yerköy İlçeEmniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızları yakalamak üzere başlattığı çalışmalar neticesinde Haşim Kılıç Mahallesi Gümüş Caddesi üzerinde yem alım satım işiyle uğraşan iş yerinin önünde bahse konu malzemeleri satmak üzere olan C.T. (29) ve A.P. (25) isimli şüphelileri suçüstü yakaladı.
Yine aynı gün içerisinde bir vatandaş park halindeki traktörünün deposundan mazot çalındığı ihbarında bulunarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti. Polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda C.T ve A.P. isimli şüphelilerin üzerinde yoğun mazot kokusu olduğunu fark etti. Şüpheliler alınan ifadelerinde mazot hırsızlığını da kendilerinin yaptığını itiraf etti. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji