YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Arslan’dan, Karabıyık’a Ödül

Arslan’dan, Karabıyık’a Ödül

Çiçekdağı ilçesinde düzenlenen, öğretmenler arası “Anı Yarışmasında” birinci olan öğretmenimiz Fatma Karabıyık’a ödül verildi.
05122013anıÇiçekdağı İlçesinde görev yapan öğretmenler arasında öğretmenler günü anısına düzenlenen anı yarışmasında birinci olan Acı Ortaokulu İngilizce öğretmeni Fatma Karabıyık’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan tarafından makam odasında Şube Müdürü Yaşar Erkal ile birlikte ödül verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan “Böyle bir yarışmada adaylığı yeni kalkmış ve yeni yemin etmiş bir arkadaşımızın alması bizleri hem memnun etti, hem de yıllarca ülkemizin değişik yerlerinde görev yapmış öğretmenlerimizin böyle bir yarışmaya eser göndermemesi de bizleri üzmüştür. Fatma hanım günlük olarak günlüğüne yazdığı bir anıyı yarışmaya gönderdi ve ilçe komisyonumuzdan birincilik aldı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Fatma Karabıyık ise “Kendisine verilen bu ödülden dolayı  çok mutlu olduğunu, verilen hediyenin manevi değerinin olması dolayısıyla ömür boyu saklayacağını” söyledi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji