YouTube

  • DOLAR
    %0,69
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %-0,06
Asfalt için çalışmalar, kaldığı yerden başladı

Asfalt için çalışmalar, kaldığı yerden başladı

Yerköy Belediyesi tarafından “Sıcak Asfalt” ile kaplanması çalışmalarının startının verdiğini ifade eden Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Haşim Kılıç Mahallesi Hamam Caddesinde çalışmalar başladığını belirtti.
04042013asfaltYerköy’de 40 kilometrelik yolun “Sıcak Asfalt” ile kaplanması çalışmalarına geçtiğimiz günlerde kaldığı yerden başlandığını belirten Başkan Ağaoğlu,”Yerköy ilçemizi yazın tozdan, kışında çamurdan kurtarmak için Asfalt çalışmalarının kaldığı yerden başlamıştır.” dedi.
Haşim Kılıç Mahallesi Yozgat Caddesinde sıcak asfalt çalışmasının bir kısmının yapıldığını ifade eden Ağaoğlu yine aynı mahalle içerisinde bulunan Hamam Caddesinde de çalışmalarının yüklenici firma tarafından başladığını, 40 kilometrelik alanı kapsayan Yerköy caddelerinin sıcak asfalt ile kaplanması çalışmalarının en kısa zamanda bitirileceğini belirtti.
Ağaoğlu, “Yerköy Belediyemiz tarafından tamamlanan kanalizasyon şebekesi, içme suyu şebekesi ve yağmur suyu şebekesi yenilenmesine yönelik yürüttüğümüz üç aşamalı çalışma tamamlanmıştır. Çalışmaların tamamlanması ile ilk asfalt çalışmamız Haşim Kılıç Mahallesi Yozgat Caddesinde yani saat kulesi mevkiinde yapıldı. Mevsim şartları doğrultusunda çalışmaların ara verilmesi sonucu tekrardan mevsim normale dönmesi ile çalışmalar kaldığı yerden devam etmektedir.”dedi.
Ağaoğlu, asfalt çalışmaların Hamam Caddesinden başladığını, devamında Hükümet caddesi, Vatan caddesi, Belediye caddesi, Bedri Aydın caddesi, Bünyemin Gayretli caddesi ve Kırşehir caddesi ile yürütüleceğini, yapılan tesviyenin ardından alt temel tabaka olarak,10 cmyüksekliğinde çakıl malzeme sıkıştırıldıktan sonra üzerine minder tabaka ve en üstüne5 cmyüksekliğinde aşınmaz tabaka dediğimiz asfalt yapılarak, yol yapımının tamamlanacağını, asfaltlama çalışmaları sonunda kaldırımların bordür ve üst kaplamasının kesme taş ile yapılacağını, hava ısısının asfalt kaplamaya uygun olduğu günlerde de üst iki asfalt tabakasının yapılarak,32 cmotoban kalitesinde asfalt yapılacağını belirten Ağaoğlu, “Yerköylülerin Şunu Bilmesini İstiyorum, Çalışma yapılan ana yollar ve bağlantılı ara yollar çalışmalar süresinde trafiğe kapalı olacak.  Biz bu hizmeti Yerköy’ün geleceği ve Yerköylüler için yapıyoruz, çalışmalar yapılırken Yerköylülerinde bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. şuanda akp’de ve ağaoğlunda korku dağları sardı.mhp Ferhat hocayı aday edecek diye akılları çıkıyor…Ferhat hocanın önünü kesmek için güya eski ülkücü adaylar MHP’ye aday olarak geliyor.nehikmetse hepside ağaoğlunun ya dönem arkadaşı,yada yakın arkadaşlarının kontrolündeki isimler…MHP ve yönetimi bu sefer bu tezgaha düşmeyecektir.ne sayın sadir durmaz nede kıymetli başkanımız şevkat çetin bu ayak oyunlarını yemez..yerköyde yol yapımına gelincede; beyler komik olmayın şimdiye 2.bolu tüneli yapılırdı bu imkanlarla…hükümet arkada,meclis başkanı arkanda,hatta yüksek mahkeme başkanı bile arkanda…burda sadece iş bilmezlik vardır…son olarakda sayın akp’ lilere söylüyorum makam güzel,mevki güzel…toprağın altını unutmayın ne yaparsanız yapın……

    • Eyy ağaoğlu sen bu yerköy halkına yaranamazsın.deniz getir yinede yaranamazsın…Yerköy halkı ne zaman iyinin, çalışanın yanında olmayı öğrenecek ,ne zaman şu partizanlığı bırakıpta akp mhp chp demeden yerköye hizmet eden kişilerin arkasında duracak…Biliyorum zor ama yine bi umut. Ağaoğlu Yerköy’ ün 68 yıllık ilçe tarihinde en çok çalışan en çok hizmet eden belediye reisidir. ister sevin ister sevmeyin işin doğrusu bu.Bunu inkar edende ya allah korkusu yoktur ya da vicdan yoktur.neymiş efendim bu zamana kadar 2.bolu tüneli bitermiş.Haklısın biterdi .Ama bundan önceki başkanların pisliğini Ağaoğlu bu zamana kadar ancak temizleyebildi.Borçsuz harçsız başkanlığı devralsaydı da alt yapı asfalt hepsi bi senede bitseydi keşke.Bizde isterdik ama imkanlar kısıtlı olunca böyle aksilikler cıkabiliyor. Ağaoğlu sanki Ankara Büyükşehir Belediye başkanı yapmayın arkadaşlar eleştiri yapıyorsak bile yıkıcı değil yapıcı olalım.Hepimiz Yerköy ‘ün menfaatini düşünüyoruz.Elinize kalbinize koyun bu adamı harcamayın yoksa Yerköy bi elli sene daha geriye gider.Zaten bu kafayla yerköy m.ö ye gitmesi bile muhtemeldir.Başkanımıza sahip çıkalım.Haa şunuda söylemeden de geçemeyecem isterse sayın vekilimiz Sadir Durmaz gelsin aday olsun Agaoğlu için bu saatten sonra fark etmez. Rahat olun allah daima iyinin, çalışanın yanındadır…

  2. 50 senedeir yapılmayan yollar ağaoluyla belediyenin büyük çabalarıyla şehirleşme yolunda ilerliyor halkımız bunu oy için sanmasın verdiği sözler bir dizi gibi birbibrini takip ediyor ve şehrimiz güzelleşiyor seni eleştirenler inat seni destekliyoruz ALLAH yar ve yardımcın olsun yerköy arkanda

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji