YouTube

  • DOLAR
    %0,69
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %-0,06
Askıda Ekmek Projesi, 500 noktaya ulaşmayı hedefliyor

Askıda Ekmek Projesi, 500 noktaya ulaşmayı hedefliyor

03022018ekmekYozgat ve İlçelerinde 115 noktada ‘Askıda Ekmek’ kampanyası CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş.  tarafından başlatılmıştır. Hedef bu sayede ‘Askıda Ekmek’i Yozgat’ta 150 noktaya ulaştırmak.
CK Çamlıbel Elektrik sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Sivas, Tokat ve Yozgat’ta başlattığı ‘Askıda Ekmek’ kampanyasının daha geniş kitlelere ulaşarak devam ediyor. Daha önce Yozgat’ta 115 noktada Askıda Ekmek projesini hayata geçiren ve ihtiyaç sahiplerine destek olan CK Çamlıbel Elektrik, böylece bağış yapmak isteyenlerle işletmesinde Askıda Ekmek uygulamasına destek olmayı hedefleyen işletmeleri buluşturuyor.
HEDEF: 150 NOKTA
Sosyal fayda anlayışı taşıyan projelerin içinde yer almayı çok önemsediklerini dile getiren CK Çamlıbel Elektrik Yozgat İl Müdürü Muzaffer Ayan, “Ağustos 2017’de başlattığımız Askıda Ekmek Projesi bugün 115 noktada düzenli olarak uygulanmakta ve haftada 5000 ekmek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktadır. Biliyoruz ki çok sayıda işletme de bu projede yer almak istiyor. Bağışçılarla, projede yer almak isteyen işletmelerin buluşmasına destek oluyoruz. Hedefimiz bu sayede Askıda Ekmek kampanyasının Nisan 2018’e kadar Yozgat’ta 150 noktaya, Şirketimizin hizmet verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat bölgesinde de toplamda 500 noktaya ulaşması” değerlendirmesinde bulundu. Yerköy İlçemizde ise 15 işletme ile bu projeye katılım sağlıyor.
HAYIRSEVER VE PAYDAŞLARIN SAYISI GİDEREK ARTIYOR
CK Çamlıbel Elektrik tarafından ağustos ayında ‘Enerjimizi Paylaşarak Çoğaltalım’ sloganı ile hayata geçirilen Askıda Ekmek Projesi çerçevesinde, projenin uygulandığı işletmelerde mıknatıslı ekmek görsellerinin yer aldığı panolara yer veriliyor. Panoya proje için bağış yapan vatandaşların bağış miktarı oranında ekmek görseli asılıyor. Ekmek almak isteyen ihtiyaç sahipleri panodan ekmek görselini alarak projede yer alan fırın, market ya da bakkallardan gidip ücretsiz olarak ekmeğini temin ediyor. Hayırsever vatandaşların ve paydaşların sayısının giderek artması nedeniyle bağışçılar ile paydaşları CK Çamlıbel Elektrik buluşturuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji