YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Aslan Bozkurt’un Basın açıklaması

Aslan Bozkurt’un Basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde teşkilatın bilgisi dışında belediye başkanlığı aday adaylığı ile alakalı yayınların teşkilatın bilgisi dışında yapıldığını ifade etti.
15042013aslanMHP Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, Son günlerde yerel basınlarda, MHP’nin 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanlığı aday adaylığı ile ilgili olarak teşkilatın bilgisi dışında bir takım yayınlara rastlandığını belirtti.
Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada,  “30 Mart 2014 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Partimize gösterilen teveccüh gurur vericidir. Bugün itibariyle Teşkilatımıza resmi bir adaylık başvurusu bulunmamaktadır. Partimize gönül vermiş tüm ülkücü arkadaşlarımız teşkilatımıza adaylık başvurusunda bulunabilirler.
Önümüzdeki Mahalli İdareler seçimleriyle ilgili aday belirleme ve değerlendirme süreci gerek Genel Merkezimizce gerekse de Teşkilatımızca yaptırılmakta olan kamuoyu yoklamaları baz alınarak teşkilatımızca değerlendirilecektir.
Teşkilatımızın bilgisi dışında yapılan anket, basın açıklaması vs. gibi yayınlara itibar edilmemesi, İlçemizde Milliyetçi Hareket Partisi adına kamuoyu açıklaması yapmaya yetkili tek organın Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy İlçe Teşkilatı olduğu; Kamuoyuna saygı ile duyurulur. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Ortalıkta dolaşan isimler tam bir facia. Ali İşler adını duyduğum anda beynimden vurulmuşa döndüm. Çok değil daha geçen seçimde Akp adayı Mehmet Ağaoğlunu desteklemiş yıllarca Anap ta siyaset yapmış bizimle alakası olmayan birinin Mhp ile adının anılması bile ülkücülere hakarettir. Gerçi son zamanda partide kaç ülkücü kaldı ki benimki de laf 🙁

  2. Mustafa kılıçarslan. Koca bolubey.ömrünü vermiş adam dö***** yapmamış adam. Seni görmek isterim abicim.

  3. Bolubeyi Yozgat’ta Türkiye’de nam salmış bütün ülkücülerin Yerköy halkının etrafında toplanacağı adaylığı sonuna kadar hak etmiş abimiz.

  4. Bolubey yerköyde yozgatta Türkiyede ülkücülüğü ile nam salmış ömrünü bu hareket için vermiş canım abim sen adaylığı sonuna kadar hak ediyorsun

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji