YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Atik, Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Mesajını Yayınladı

Atik, Kutlu Doğum Haftası ile İlgili Mesajını Yayınladı

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
17042013atikSelin Atik mesajında,  Müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, 1441. yıldönümünde Yerköy İlçe halkımızın, Milletimizin ve bütün İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor; hayırlara vesile olmasını diledi.
Atik açıklamasına şu şekilde devam etti, “Peygamber Efendimizin varlığı dünyaya umut olmuş ve karanlıklar aydınlanmıştır. Efendimiz bizlere iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, ahlaklı olmayı, hoşgörünün en mükemmelini, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, dünya ve ahiret dengesini, insan onuruna uyan yaşama sanatını göstermiştir.
Kalbimizdeki iman ve sevgiyle, kutlu insanın yolunda giderek hakka karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. O’nun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır.
Bu duygu ve temennilerle, Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Kutlu Doğum Haftasının, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sn baskanım misyonunuzdan dolayı sızı tebrık edıyorum tamamen kendinizi davaya adamış ve vizyonunuzu ona göre belirlemişsiniz . ALLAH(cc) yürümeye durdugunuz yoldan sizi alıkoymasın. faliyetlerinizin ve vatan perverdeliginizin devamını sizden daimi bekliyor ve üst mevkilerde siz gibi degerli insanları görmek istiyoruz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji